tisdag, januari 11, 2011

Tusen böcker


Så här ser de tusen mest sålda titlarna på Book Depository år 2010 ut. Rätt snyggt va, jag blir nyfiken på titlarna och skulle dessutom kunna tänka mig att ha ett sådant här "abstrakt" konstverk på väggen. Eller vad säger ni?

14 kommentarer:

Blodeuedd sa...

Ser ganska coolt ut :)

Bokbabbel sa...

Eller hur?

Snöfrid sa...

Som en fondvägg kanske? :)

Anonym sa...

Häftigt :) Skulle passa bra på en bokmals vägg!

Bokbabbel sa...

Snöfrid: Åh, det vore något!

eli: Det tycker jag också!

Metta Karlsson sa...

Ja rätt spaceat att ha det på en hel vägg :)Tycker mig se några jag läst iaf

Bokbabbel sa...

det är ju nästa fas, att man skulle börja kisa och bonga titlar :) Kanske ett konstverk alla gäster skulle samlas kring?

puzzelkvinnan sa...

Härlig bild.............
Hej jag är nying som tittar in hos dig.Vi är sju tjejer som har en bokklubb.Och nästa gång ska vi vara hos mig.Kul,men det är oxså jag som ska välja månadens bok.Har du nått super tipps på en mycket läsvärld Bok?
Tack för mig,hoppas vi ses.Mvh
puzzelkvinnan

Bokbabbel sa...

Visst är den fin?

Oj, det var ju en ganska stor fråga, men "Fortfarande Alice" av Lisa Genova och "Room" av Emma Donoghue (finns på svenska och heter då "Inlåst") är två böcker jag läste förra året och blev väldigt förtjust i! Speciellt den senare tror jag man kan diskutera länge om!

Maud/En bok om dagen sa...

Men alltså, nu blir det ju igen sådär att jag vill också ha och så funderar jag på om jag kan göra själv men det kan jag ju inte för det ska ju bli så stoooooort. Nu sätter jag mig i hörnet och deppar en stund. ;-/

Lisa sa...

Oh yeah! Give it to me baby :D Fondvägg it is!

Bokbabbel sa...

En bok om dagen: ja se jag kan inte pyssla så jag behöver inte tänka i de där banorna :P Däremot tror jag på din pysselförmåga, du behöver ju inte ha tusen böcker, kör med 10x10 eller nåt. Åh vad fint!

LisaH: haha, visa bild sen ;)

Bokomaten.. sa...

Men hade det inte varit coolt att ha en sådan här vägg eller poster med böcker man själv läst? Eller som står i hyllan? Det är verkligen jättesnyggt hur färgerna går in i varandra som pixlar.

Bokbabbel sa...

Jo absolut, det var nog lite så jag tänkte; med favoritböcjer och/eller snygga omslag alltså!