torsdag, januari 27, 2011

Fångad i en bloggstund


Hittade den här bilden på nätet häromdagen (var?) och tyckte den var rätt lustig. Just så här ser det nämligen oftast ut när jag bloggar. Bokhyllan finns nära till hands ifall det var något jag ville kolla upp, en titel jag är osäker på. Tankarna flödar (hmm?) och läsdagboken har jag bredvid mig för att kunna kolla vad det var jag antecknade om boken. Och ibland är kameran också med, om jag t.ex. fått för mig att fota boken bredvid Converse-skor eller finsk design. Det händer.

7 kommentarer:

Emma sa...

En riktigt söt bild. Skriver du läsdagbok för hand? Är det bra? Har aldrig kommit mig för själv att göra det fast jag tror att det vore bra.

Nina sa...

Fin bild. Ser lite ut som internationella enheten tycker jag =)

Bokbabbel sa...

Emma: Ja, det har jag gjort sen mitten på 2002 ungefär, rekommenderas varmt, mycket roligt att kunna titta bakåt i den (eller snarare dem nuförtiden). På senare år har jag börjat komplettera med läslistor på bloggen och i ett Excel-dokument, det är lättare att räkna ut lässtatistik med sistnämnda ;)

Nina: Jisses, du har rätt, den där hyllan med broschyrer om universitet utomlands. Mon dieu.

Nina sa...

Det var exakt den jag tänkte på. Kanske du borde gå dit och blogga?

Bokbabbel sa...

Skulle vara mycket behändigt!

Metta Karlsson sa...

Skulle bara vilja sätta dit en fåtölj oxå så är det komplett :)

Bokbabbel sa...

Ja, eller soffa så att man kan ha bokhögen bredvid sig. Fotat har jag gjort på golvet, men aldrig bloggat såvitt jag minns