måndag, maj 16, 2011

"Mintgrönt" eller "Bloggträff" eller "Har Bokbabbel tappat förståndet?"

Bloggträff i Stockholm var det ju! Nu har Bokstävlarna, Ord och inga visor och jag slagit våra kloka huvuden ihop och så här tänkte vi oss det:

Tid: Tisdagen den 31.5 klockan 18.00.
Plats: Restaurang Underbar (libanesiskt) på Drottninggatan 102.
Medtages: Gott humör, boknördiga funderingar och några (3 st) böcker om du vill vara med och byta böcker. Converse är ett plus ;).
Anmälan: Maila Ord och inga visor-Jessica på jessicajohansson85[at]gmail.com senast söndag 22.5 så att hon kan boka bord!

*****

Det blev så mycket prat om bloggträffs-Converse på bloggarna, Facebook och Twitter att jag tydligen fick för mig att jag också fick köpa ett par nya. Hmm. Somrigt fina är de ju i alla fall - och slut i de flesta butiker. När jag väl hittade ett par i min storlek kändes det som Ödet. Då var jag ju tvungen att haffa dem, ni förstår va?

Noterar även att det tydligen är bra böcker som får mintgröna omslag. A Widow's Story, The Condition och Tuulen viemää (Borta med vinden) har jag ännu inte läst, men de andra har jag alla gillat! Mm, Shantaram. Bästa Fossum-boken. Och husgudinnan Jenny Diski!

17 kommentarer:

Metta Karlsson sa...

snygga skor!! Jag vill också ha.

Bokbabbel sa...

Danke! Färgen heter "Waterfall", fint det också

Hanneles bokparadis sa...

mintgrönt är läckert

Bokbabbel sa...

Sommarfräscht!

Amy sa...

Jäklar vad snygga!!!
Jag köpte förresten tre Fossum böcker på secondhand i lördags, har aldrig läst ngt från henne. Hoppas jag inte blir besviken. :)

enligt O sa...

Fiiint! Vårt tåg går 19.00, men vi har lite tid under dagen som kommer att bli fri tid. Om inte annat kanske en snabbdejt på samma ställe en halvtimme innan eller så. Vi hörs! Och ja, supersnygga skor.

Bokbabbel sa...

Amy: Tack och nej, du kommer inte att bli besviken! Fossum, Holt och Nesbö är något Norge kan vara stolt över!

Enligt O: Snabbdejt där eller i en av de lila butikerna eller hur vi nu gör! Kan du maila mig ditt nummer så skickar jag mitt, har ej tillgång till Internetz utomlands annat än på hotellet och nån eventuell WiFi-spot

Evalinn sa...

Nice! :-)

Bokbabbel sa...

Tycker jag också :)

Anonym sa...

Bästa bloggrubriken ever också! :D

Himla tjusigt med turkost, känns ju väldigt somrigt. Och jag antar att du säkert har något matchande nagellack på lager också. :)

Bokbabbel sa...

Haha, tack tack :D Har faktiskt turkost nagellack ja, men inget såhär grönaktigt (hmm). Däremot ett halsband med plastpärlor som om jag minns rätt är i exakt samma nyans. Ah!

Jessica (ord och inga visor) sa...

Hittills anmälda: Bokbiten, anymomentcallednow, Tekoppen, Bokbabbel, Bokstävlarna och jag själv. Var det inte fler som anmälde intresse via twitter till dig när vi började prata om det hela? :)

Bokbabbel sa...

Jodå, men de kanske inte har hunnit ännu. Måste pusha på lite mera :) Helena från Dark Places skulle åtminstone komma, kanske också Jessica från Bokhora!

Lisa sa...

Vilken vansinnigt lockande bild! För att inte tala om vad roligt ni kommer ha det :-)

Bokbabbel sa...

Lisa: Visst är den ganska trevlig bilden ja? :) Du är inte på väg alltså (kommer inte ihåg var du bor, eller vet jag ens det?)?

Lisa sa...

Jag bor i Stockholm, men jobbar tyvärr den kvällen...

Bokbabbel sa...

Meeeeh, nog kan du väl stänga ditt bibliotek för en sådan här viktig grej? Tror nog att alla potentiella kunder skulle förstå ;)