måndag, maj 09, 2011

Bokbloggarträff i Stockholm!

Alla bokbloggare i Stockholmstrakten får gärna gräva fram sin kalender och anteckna datumet tisdag 31.5. Ungefär kring klockan 18 kan ni skriva bokbloggarträff med stora bokstäver! Ordnas i någonslags lös regi av Ord och inga visor och Bokstävlarna och som exotisk utlandsgäst med "muminsvenska" dyker lilla jag upp! Fram tills dess kan ni ägna er åt att gissa vilken färgs Converse jag kommer att ha på mig.

För er som befinner er i Stockholm redan nu (eller snarare imorgon) kan jag berätta att min fina vän Nina har en extra Paul Auster-biljett till salu. Klick klick!

14 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag grävde fram den och såg att 31 maj var tomt. Inbokar mig således på bokbloggarträff. Ska skutta över till "arrangörerna" och kolla mer.
Vi ses!

Bokbabbel sa...

Hurra, vad glad jag blir! Åh, blir så kul att se gamla och nya bekantskaper! Allt prat har än så länge skett på Twitter så det finns ingen info än så länge förutom kring 18 och troligen på Söder. Mer info kommer och jag tutar naturligtvis ut den!

Duktiga Tjejen sa...

Åh, kul! Jag antecknar datumet/en som har Bokblogg på annan domän

enligt O sa...

Mitt tåg från Sthlm går strax efter sju, så det missar jag. Vi får satsa på ett hej under dagen. Shoppingtid för eleverna ska planeras in, så så kan jag ju handla böcker med dig!

Bokbabbel sa...

Det vill jag göra! Och min mamma kommer alltså att tag along, men som min mamma har hon förstått att jag kommer att shoppa böcker i något skede :)

Helena (Dark Places) sa...

Ska bli så kul! Nu måste jag ju nästan slå till på ett par Converse innan maj månad är slut...

Metta Karlsson sa...

Men på en tisdag? Vi som bor längre bort kan inte ta oss dit och hem igen en tisdakväll :(

Bokbabbel sa...

Helena: Det blir det! Du har pratat om de där Converserna så länge nu att jag gärna står till tjänst som sista orsak att köpa! :)

Böcker x3: Mm, men människor är så upptagna om helgerna. Då är flygen dessutom dyrare och alla butiker är inte öppna...!

Paperback Lover sa...

Jag har faktiskt spanat på ett par sommar-Converse ett bra tag nu och om maj-budgeten tillåter blir det nog ett par nya lagom till bokbloggarträffen. Kommer dock inte avslöja färg eller form förrän vi ses :-)

Bokbabbel sa...

Härligt härligt! Converse = den nya kulturkoftan?

Marie sa...

Åh vad kul. Tror jag kommer i ett par Ed Hardy-skor för att särskilja mig ;)

Bokbabbel sa...

Även andra skosorter är välkomna ;)

Frida sa...

Det där lät ju roligt! :D Man ska kanske hänga med :P

Pockethexan sa...

Från en krympling som bor söder om söder undrar vad som ska hittas på, för det här låter spännande fast jag inte har några Converse (måste bara säga att Maries Ed Harrys va väldigt coola!)
Är det bestämt vad som ska ske, förutom bokköp, om man skulle kunna hänga på o vara lite socila bland likasinnade?

Kramis från en nyfiken Pockethexan