lördag, oktober 17, 2009

60-talets Diski gör mig besviken

The Sixties av Jenny Diski XXX+
Jag älskar ju Jenny Diski. Tyvärr dock inte i den här boken. Jenny Diski, fyllda 60 år, börja tänka tillbaka på 60-talet och vad det var som kännetecknade det. Sex, drugs and rock 'n' roll? Lite mer än så kanske, men jag tycker det blir onödigt mycket prat om hur Diski tog droger. Var är det fina språket, de fina funderingarna? Inte här i alla fall.
Två olika omslag, båda är to die for!

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Tänk- jag kände precis likadant efter läsningen av Diski och hennes 60-tal. Alldeles för mycket prat om hennes drogberoende- 60-talet är så mycket annat och jag blev väldigt besviken på Diskis bok.

Bokbabbel sa...

har du läst nåt annat av henne? jag har läst hennes tre reseskildringar och dem var jag stormförtjust i!

Ingrid sa...

Jag har läst en av hennes reseskildringar- minns nu inte vilken men den tyckte jag om- därför hade jag väntat mig mycket av boken om 60-talet.

Bokbabbel sa...

samma här! har dock en essäsamling (Don't) och nånslags funderigsbok (A View from the bed and other observations), hoppas stort på dem också!

snowflake sa...

Vad tråkigt att både du och Ingrid inte gillar denna. Jag älskar reseskildringarna, alla tre, och tycker även om ett par andra jag läst. Men jag aktar mig väl för den här då...