fredag, november 19, 2010

Your tweet is my command


Dagens biblioteksbokhög är till stor del inspirerad av Twitter (förlåt att jag tjatar om det hela tiden, jag ska sluta med det. Kanske). @helenadahlgren läste och gillade Andrew Pypers thriller om en skrivarcirkel, @BiaSparrow frågade mig ifall jag läst någon bok av Kate Atkinson (och när jag svarade nej blev @Mariasbokliv och @EnligtO förvånade) och snälla @cecilian skickade mig en ViLäser från landet i väst eftersom den skamligt nog inte finns till salu här.

Pepp! Och glöggpremiär ikväll!

7 kommentarer:

Tekoppen sa...

En bok av Kate Atkinson som du absolut borde läsa är "Mänsklig krocket". Mycket speciell!

Bokbabbel sa...

Ok, tack för tipset, jag ska lägga det bakom örat!

Ika sa...

Jag lånade också Sofia Nordins senaste från biblioteket och fick Vi läser på posten - fast det var igår. Och då hänger jag inte ens på twitter... :)

Ann-Sofie på OOOF bok sa...

Vilken fin hög! Jag tror jag ska skaffa mig en egen.

Bokbabbel sa...

Ika: Haha, vilke kul sammanträffande. Men Nordin skaffade jag helt utan Twitter (dock med hjälp av bokbloggar och att jag nyss läste Natthimmel). Prenumererar du på ViLäser alltså?

Ooof: Jag rekommenderar varmt, man vill bara klappa på den och jag vet inte var jag ska börja! Fast först ska jag läsa ut "Faithful Place" iaf!

Ika sa...

Ja, jag prenumererar. Det svider lite när prenumerationen ska betalas, eftersom deras postavgift till Finland är märkbart dyr. Dessutom måste man betala till deras svenska konto.
Å andra sidan gillar jag verkligen Vi läser, och den kan jag inte låna på biblioteket. (Vilket är fallet med Språktidningen, som jag tidigare prenumererat på.)

Bokbabbel sa...

Ika: Just portot plus utlandsbetalningen är orsaken till att jag (ännu) inte prenumererar, men jag är sannerligen sugen för varje gång jag läser att ett nytt nummer kommit ut blir jag ledsen :P

Filter (och Språktidningen som jag ibland bläddrar i) finns att köpa i lösnummer på Akademen i både Helsingfors och Esbo så där klarar jag mig