fredag, november 19, 2010

Hot date tonight


... med Harry Potter såklart. Som vanligt tänker jag att jag borde ha läst om boken för att ha den i färskt minne (något jag intressant(?) nog tänker enbart inför HP-filmerna, inga andra), och som vanligt har det inte blivit av. Kanske inför the grand final på sommaren?

12 kommentarer:

Metta Karlsson sa...

Jag tänker samma sak, men gör det aldrig. minns inget från boken heller förutom slutet. Ska bli spännande imorrn. Kolade dock på den förra filmen iaf som lite uppvärmning :D

a-lo sa...

Avis avis avis. Jag får tillfälligt nöja mig med Hans Wiklunds behind the scenes-reportage, men en dag kommer jag komma ur den här amningskoman och då.. Fast läsa kan jag ju förstås göra.

Ha en riktigt rolig date!

Boktokig Eva Boström sa...

också avis!!!

Bokbabbel sa...

Böcker x3: Blev ju på sätt och vis en "bättre" filmupplevelse då jag inte mindes vad som skulle komma till näst :) Men jag vill nog läsa om sjuan i något skede före finalen iaf!

a-lo: Det där reportaget lät spännande, skulle själv gärna se det!
Kanske läste du en bok medan du ammade, tänk så mycket lästid jag gick miste om där på bion ;)

Boktokig: Gå och se den!

Bokomaten.. sa...

Visst var den bra? Jag tror det var btätre att ladda med att se om filmerna än att läsa om böckerna. fast det tänker jag också göra inför sistasista filmen. Nu djä-lar ska de läsas. Upptäkt att Stephen Fry läst in alla som ljudbok, kanske kan vara något för morgonpendlingen!?

Bokbabbel sa...

Ja, jag gillade och eftersom jag mindes skamligt lite från boken så blev jag både skrämd och överraskad med jämna mellanrum :)
Själv har jag fortfarande inte provat en ljudbok och heller inte speciellt sugen, men för dem som de passar så är de säkert en fin uppfinning!

Anonym sa...

Åh, jag såg den på premiären. ;) Så jäkla klockren. Men det är väldans mycket borttaget från boken. Tyvärr.

Bokbabbel sa...

ähum, ska alltså ta och läsa om boken inför sista delen. Men ja, de rensar väl alltid bort en hel del i filmatiseringar

snowflake sa...

Stephen Fry? Ojojoj. Gör han olika röster då, kanske?

Tycker annars att det är rätt skönt att så där halv-komma-ihåg, så att man inte vet allt men ändå kan tänka/känna: "Ja!", "jamen just ja1".

Bokbabbel sa...

Snowflake: Ja, det ger ju en bättre filmupplevelse, samtidigt som jag direkt efteråt gärna skulle vilja bokdetaljerna för att kunna fundera över filmatiseringen!

Zachan sa...

Jag har dragit mitt strå till stacken. Läste ett eller två kapitel innan filmen men har nu läst hela boken. Får dock se hur mycket som sitter till sommaren, men ändå. Kändes lite dumt att bara få se halva vistorien så att säga, så jag kände att jag ville läsa om. Var ju ett tag sedan den boken lästes.

Bokbabbel sa...

ja, var det 2008 boken kom ut? kanske det blir ytterigare en omläsing flr dig, de böckerna brukar ju hålla för omläsningar!