lördag, augusti 21, 2010

Välkommen


I dag vankas det inflyttningsfest i casa de Bokbabbel och eftersom jag inte kunde bjuda er tänkte jag att jag i alla fall kan bjussa på en bild av mitt flitigt använda sidobord, behändigt placerat mellan sofforna. Var snälla och ignorera bokhyllans furumonster-look och fokusera i stället på den vackra ljuslyktan, eller varför inte mina På gång-böcker. Böcker som läses eller ska läsas, böcker som ska recenseras eller böcker som annars bara är trevliga att ha inom armlängds avstånd då man sitter parkerad i sitt soffhörn.

10 kommentarer:

Metta Karlsson sa...

Fantastisk lykta!

Bokbabbel sa...

Tackar tackar, Indiskas höstkollektion, så fort jag tog hem den så blev den min nya favorit :D

Lisa sa...

Haha, det första jag tänkte när jag såg bilden var "fantastisk lykta", så jag härmar väl Böcker, böcker, böcker :-) Jättefin. Ha det så roligt!

Holly Hock sa...

Kul att se lite av ditt nya hem. Fin lykta, som sagt. Kanske att du startat en ny trend här? Fler "hemma-hos"-inlägg bland bokbloggarna. Det vore något det! /Therese

Cinnamon sa...

Håller med de andra :Fin lykta. Tänkte på Indiska direkt när jag såg den. Trevligt att ha ett sidobord att lägga upp sina På-gång-böcker.

Bokbabbel sa...

Tack, jag är väligt förtjust i lyktan, det blir ett vackert sken den kastar över rummet. och bäst är det med ett blockljus i, men det räcker också med bara värmeljus.

Ja, jag vill gärna se lite utvalda delar av andra bokmalars hem! Show me!

Hanneles bok-paradis sa...

det ser trevligt ut

Bokbabbel sa...

Tack!

Lisa sa...

"Bokbabbel goes inredningsblogg"

Mina två största intressen på en och samma gång: Böcker och inredning. Me like a lot! :D

Bokbabbel sa...

Även jag är inredningsintresserad men det är ju kul att det uppskattas av läsarna! Mina favoritbilder på böcker är de då man ser lite av miljön därikring också, gräsmattan eller havet eller tekoppen. Och inredningsbilder blir alltid bättre då det finns böcker med på bilden :)