fredag, augusti 06, 2010

Mix 'n' match


Jag vet inte hur ni gör i Sverige, men här i Finland matchar vi alltid våra skor med boken vi läser.

11 kommentarer:

Mrs E (ibland Grefvinnan) sa...

Coolt! Ska nog börja göra det jag med, hrm... behöver antingen köpa fler skor eller fler böcker nu då...

Bokbabbel sa...

Hihi :) Usch så du frestas, jag är otroligt nöjd med min Converse-samling, men ännu finns det ju fina färger jag inte har... ;)

Anna S (Bokstävlarna) sa...

Utomordentligt tjusigt!
Istället för fotobloggen "Finsk design & böcker" så kanske du borde starta fotobloggen "Finsk design & Converse & böcker". Allt det fina livet har att erbjuda, liksom. ;)

Helena sa...

Jag är GRYMT avundsjuk på din Conversesamling! Hade ett par röda som jag bodde i under 00-talets första hälft, men sedan deras tragiska frånfälle har jag inte idts köpa nya. Ska ta tag i det snart. Synd bara att de har så tunn sula, inte så bra för promenadälskande petite moi.

Ja just det, det var visst en bokblogg det här... Kul att se Till skogs!

Bokbabbel sa...

Anna: Tack tack! Och ja, den nischen har jag nog claimat redan, visserligen var det här nu alla Converse jag hade att visa upp men jag hittar säkert på ett sätt att klämma in dem i också senare inlägg!

Helena: Tack! Den här samlingen har faktiskt, pinsamt nog, kommit till först under detta år, men nu bor jag konstant i dem EFTERSOM jag får in fotstöd i dem (har extremt platt fot). så, det legitimerade liksom köp av skor i olika nyanser som matchar les outfits, och nu kan jag promenera land och rike runt!

Tillbaka till bloggens huvudnisch, böckerna: Ja, är extremt pepp på "Till skogs" men funderar på att spara den till ett tillfälle då jag verkligen har tid att försjunka i den, nu börjar ju höstböckerna ramla in så småningom. meeen, får se om jag orkar hålla mig!

Cinnamon sa...

Snyggt! Det måste jag börja göra också!:)

Lisa sa...

Jahapp... så blev både bok- och skosuget plötsligt betydligt större! Skäms på dig, som lägger ut sådana här frestbilder ;)

Fint som snus såklart!

Metta Karlsson sa...

Hahaha skitbra

blogg_bohemen sa...

Hihi! Vilken rolig idé! Snart kommer detta att presenteras som "höstens måste" i något av de tongivande europeiska modemagasinen. :)

Annaluna sa...

Haha, I love it!

Bokbabbel sa...

cinnamon: Jag = trendsättare ;)

Lisa: Sorry darling!

blogg_bohemen: Åh, så du smickrar mig :)

böckerx3 och annlunda: Tack :D