tisdag, augusti 10, 2010

Inför Bokmässan

Det bloggas och twittras om tågbokande och hotellsökande inför Bokmässan i Göteborg, ni som är på väg, visst har ni bokat resor och logi vid det här laget? Bra! Nästa steg är då sedan att anmäla er till bokbloggsträffarna:

- Torsdag eftermiddag: En bokcirkel för alla ordnar träff kl. 16 på Franks Coffe
- Torsdag kväll: Bokhororna fortsätter dagsfikan över en bit mat, anmälan krävs!
- Lördag: Ännu öppet, men Calliope och Lyran har antytt att något är på gång

Själv har jag imorse klickat iväg en nördig beställning på Moo.com, lät trycka upp s.k. MiniCards med bloggens namn och kontaktuppgifter. Behovet var kanske inte skriande, men habegäret desto större. Tänkte att de kan komma väl till pass inför mässmingel och bokbloggsträffar. Skaffa ni också, så kan vi byta! ;)

7 kommentarer:

camilla sa...

Jag är lite efter i min planering, men jag tror jag har bestämt mig för att åka ner på lördag o stanna över till söndag. Så jag hoppas att det blir en träff på lördagen :)

Ska oxå kolla in att beställa någon slags "visitkort".

Bokbabbel sa...

Det låter ju bra, jag tror att jag går på mässan just på lö och sö, och i och med att det ordnas inte bara en utan två bloggträffar på torsdag tycker jag det vore bra med en "mellandag" :)

Gör det, man kan ladda upp egna bilder eller välja bland deras, sådär snyggt och nördigt du vet

Åsa (Kafka på jobbet) sa...

Proffsigt med visitkort. Själv har jag funderat på en mer tonårsaktig variant där jag kan trycka upp klistermärken och gå och tapetsera med lite varstans på mässan. Bllir man populär så tror du? Många potentiella nya arbetsgivare?

Bokbabbel sa...

jag kollade in klistermärkena också men hade lite svårt att få någon "logo" att passa. men klistermärken är ju kul, jag vill iaf ha ditt!

Åsa (Kafka på jobbet) sa...

Åh! Nu gjorde du mig glad!

Anonym sa...

Nu fick du mig att fixa visitkort också. Minns att jag flera gånger kände behov av det förra året, så det var lika bra. Tack!
Blev lite tafflig gratisvariant (gratis och gratis... kostar gör det ju!) men tillräckligt bra för mig, kände jag!

Bokbabbel sa...

Åsa: :)

fullbokhylla: Åh, spännande! Blir att visa upp korten på bloggarna sedan, tills vi får se och bya dem IRL that is :)