söndag, augusti 08, 2010

Bloggnamnsfail

Äsch då, jag som hittills varit så nöjd med mitt bloggnamn, "namnet säger allt" som det står på Månpockets hemsida. Nu har jag dock upptäckt en klar nackdel med namnet - det går inte att skriva i Alfapet-brickor. So long till idén att ha en sådan bild som header tänkte jag, men som synes har jag försökt knåpa ihop en genom lite lek med fonter i stället.

7 kommentarer:

Lisa sa...

Yay :D Jag tycker headern är jättesnygg! (och vilken fin länkning från Månpockets sida!)

Anna S (Bokstävlarna) sa...

Headern är ju grymt snygg! Och annars så har du ju nu en ypperlig ursäkt att införskaffa ett till Alfapet, så att du kan skriva ut hela bloggnamnet. :)

MariaH sa...

oh, det var en kul idé... du får låna in ett spel till för det är väl för bra för att släppa... (lite måste man ju få fuska?)

Bokbabbel sa...

Lisa H: Tack, jag tycker bara att den skär sig mot det blåa men jag har inte lyckats få färg eller kanterna uppmjukade :P Ja, jag är väldigt glad och lite stolt över länken faktiskt :)

Anna: Tack tack! Ja-a, måste väl om inte skaffa så åtminstone låna som MariaH föreslår, skulle nog gärna få en bild på namnet i hela sin prakt :)

Stringhyllan sa...

Kolla in det här, de är lite mer uppmjukade. http://www.fontspace.com/category/Scrabble

Bra idé!

Bokbabbel sa...

Tack för tips och pepp!

Bokbabbel sa...

heh, det var ju förresten därifrån jag laddade ner fonten :P Stilen tycker jag om, men jag var tvungen att göra om textdokumentet till en bild, och det är liksom den bilden jag skulle vilja ha mer uppmjukad, så att inte kanten mellan det vita och det blåa skulle vara så markant...