fredag, augusti 06, 2010

Obegripligt

Jag tycker mig minnas att jag igår hämtade ut ett Adlibris-paket. Men hur kan det då komma sig att min kundvagn nu innehåller fem artiklar??

En av produkterna som hamnat (hur?) i kundvagnen är Deon Meyers första sydafrikanska deckare, Död i gryningen. Någon som läst den eller hans andra böcker? Vad tyckte ni?

15 kommentarer:

Evalinn sa...

Märkligt!

Bokbabbel sa...

jag fattar inte!

Audrey Fenn sa...

Har du varit inloggad på ditt adlibriskonto på en offentlig dator?
Det kan bero på det.

Bokbabbel sa...

Audrey: Jag skämtade, det är nog jag som har hittat nya godbitar att lägga i kundvagnen ;)

Emmas Bokhylla sa...

Det dar hander mig ocksa ibland, mycket markligt, maste vara ett problem de har pa adlibris. Gelt plotslgit far jag paket med bocker jag gatt och tankt pa hem till min dorr... ;-)


Jag har inte laste Dod i gryningen, men min sambo har det och gillade den skarpt.

Bokbabbel sa...

Emma: Mystiskt det där, man borde reda ut det. kanske skriva en deckare om saken ;)

Ok, kul att höra att din sambo gillade, jag är lite sugen på att så småningom klicka hem den när den nu en gån har lagt sig där i min kundvagn... :)

enligt O sa...

De har någon bugg i systemet tror jag. När jag beställer en, högst två böcker brukar de skicka hem fyra eller fem till. Väldigt konstigt.

Fullbokhylla sa...

Jag läste "Jägarens hjärta" i sommar och tyckte den var mycket bra. Intressant och spännande, fast jag önskade att jag hade bättre koll på Sydafrikas historia!

Bokbabbel sa...

enligt O: Ok, så då tycks det inte bara vara den finska nätsidan ;)

Full bokhylla: Ok, kul att höra. Mm, även jag kunde behöva en liten historiedos! men man kanske blir hjälpt på traven av boken?

Audrey Fenn sa...

haha, där fick jag för att jag satte på mig it-glasögonen på semestern. ;)

Bokbabbel sa...

Audrey: Hehe :D Annars ett bra förslag! :)

Anna S (Bokstävlarna) sa...

Alltså, jag ska nog använda Audreys förslag som ursäkt nästa gång jag råkar skicka iväg en alldeles för stor beställning. Perfekta ursäkten! (kan också användas när man beställer böcker man inte riktigt kan stå för. Typ vampyrromanser, chicklit eller vad man nu kan ha som skämsböcker.)

Bokbabbel sa...

Haha, inte alls en tokig idé det där! :D

Audrey Fenn sa...

haha, jag bjuder på den. Då har min oförmåga att vara helt fri från jobbet från semestern gjort någon nytta. Vid närmare eftertanke så kommer jag att använda mig av den själv när andan faller på. :)

Bokbabbel sa...

Win-win alltså! :)