onsdag, september 23, 2009

Här men inte där

Varför känns det som om jag är den enda som inte är på väg på Bokmässan? Och som om det skulle vara speciellt många bloggare där i år? Föreslog redan i någon olycklig ödeskumpans kommentarsfält att vi borde få shoppa loss på lite böcker till den summa inträdesbiljetter och t.ex. resorna dit annars hade kostat som tröst :).

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det låter som en superbra idé! Med tröstshoppingen alltså.
Fast för min del så åker jag inte till bokmässan just för att jag inte har råd, så jag kan nog inte riktigt lägga hela den summan på böcker... :)

Carina (Bokbiten) sa...

Vilken lysande idé! Jag kan heller inte åka och sitter nu och är avis när blogginlägg efter blogginlägg handlar om vilka böcker, seminarier och outfits som ska väljas. Man får rätt många pocketar för de insparade pengarna. :-)

Bokbabbel sa...

bokstavlarna: Jepp, pengarna är till största delen orsaken även för mig, och vi behöver ju inte go crazy. Men en bok eller två. Eller tre. Remember, det är synd om oss!

carina: I know, jag slukar de där inläggen, och samtidigt är jag så avis. Tänkte väl att shoppingidén skulle uppskattas ;)

Paperback Lover sa...

Jag ska inte heller åka, och eftersom det är lönehelg och jag är Tjernobyl-änka (inte på riktigt, min pv ska på weekend till Kiev med guidad tur på stället) så har jag all tid och råd i världen att shoppa böcker som annars skulle anses lite "onödigt". Men jag är lika avis som er för att jag inte ska åka. Dålig tidsplanering är min orsak.

Bokbabbel sa...

pv :D Vilken effektivitet att förkorta ett sådant ord :)

Ojoj så det ska shoppas i helgen!

Paperback Lover sa...

Haha, det hänger nog snarare på att jag egentligen inte gillar ordet "pojkvän", som ord alltså. Jag gillar att han är min pojkvän. Men jag har inte hittat något bättre ord. "Kille" låter lite fjortis.

Shoppingen kommer nog bestå i ett frossande på bokus då jag ändå är lite snål vad det gäller böcker :-)

Jessica (ord och inga visor) sa...

ååh, vilken bra idé! jag brukar inte direkt snåla på bokshoppandet i vanliga fall heller men klickar gärna hem en mastodontbeställning eftersom det är såå synd om mig som inte får gå på bokmässan. :D och som någon sade, det är ju faktiskt lönehelg också. Och vi bokbloggare som inte åker på mässan måste ju också ha något att blogga om under tiden (alltså vår bokshopping). Go, Magix!

snowflake sa...

Mycket bra idé, jag har börjat redan med att köpa två pocketar.

Bokbabbel sa...

paperback lover: Jepp, i lite mer vuxen ålder låter pojkvän även på finlandssvenska lite dumt, kille används inte alls. Bokusshopping räknas nog! :)

Jessica: Bra att du offrar dig for the greater good! :)

Snowflake: Exemplariskt!