torsdag, april 22, 2010

Min första blurb!


Surfade in till författaren Daniel Åbergs blogg i dag och blev lite småstolt över att hitta följande reklam med en blurb av ingen mindre än mig själv! Kul!
Min bokrecension ur vilket citatet är klippt hittar ni här.

5 kommentarer:

Tekoppen sa...

Känner igen känslan :) Surfade in hos ett förlag för att be om recex och upptäckte att de citerade mig bland blurbarna till den aktuella författarens förra bok... så det var ju ett bra utgångsläge i "förhandlingarna", haha ^^

Bokbabbel sa...

Haha, vad kul! Säkert bra förhandlingsläge ja! Vilket förlag/vilken bok var det frågan om?

(Kul att ha dig tillbaka förresten! Tänker att du kanske levt livet utanför bloggosfären på sista tiden :))

Tekoppen sa...

Det var frågan om Bastion förlag och Etgar Kerets novellsamlingar. Verkar som om mest mindre förlag blurbar bloggare än så länge.

Skratt, har min frånvaro varit SÅ uppenbar? ^o^ Ja, jag har upptäckt att man faktiskt kan ha så mycket att göra att man är för upptagen, stressad och trött för att hålla liv i tre bloggar samtidigt =) Konstigt va? Men jag tänker inte försvinna, för livet utanför The Sfär har visserligen sin charm, men om det inte kombineras med The Sfär blir det lite väl fattigt ;)

Jessica (ord och inga visor) sa...

Vad kul, grattis. :D

Bokbabbel sa...

Tekoppen: Just det, en bra mix av riktigt liv och cyberliv ;) Dessutom planeras det ju bloggträff så då blir det en mix helt på riktigt!

Jessica: Tack! :)