söndag, augusti 31, 2008

A nice cup?

Efter att ha kickstartat träningshösten med ett långt badmintonpass har jag tagit det lugnt resten av kvällen, kopplat av med film, allt för att inte överantränga höger arm ytterligare ;). The Nanny Diaries var småmysig både som bok och film!

Även om vädret har varit strålande och sommarvarmt de senaste dagarna vet jag ändå att hösten lurar runt hörnet. Jag blir allt mer sugen på att köpa en vattenkokare till mitt rum för att kunna koka mig nice cups of tea ruggiga höstdagar då halsen känns raspig eller humöret té-igt! Någon som har tips på var man hittar billiga vattenkokare, den behöver inte ens vara så stor eftersom jag främst skulle använda den till just tévatten.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Clas Ohlson i Nordstan har säkert nåt bra. Eller bra och bra, jag brukade byta ut mina en gång om året för att de gick sönder. Innan garantin hade gått ut som tur var. :) Sen la jag nån hundralapp extra emellan och den senaste har faktiskt hållit i flera år. :-D

Bokbabbel sa...

Tack, det var dit jag hade tänkt styra stegen! För mmig räcker det om den håller till jul då jag åker hem ;)

Tekoppen sa...

Brukar finnas hyfsat bra vattenkokare ungefär överallt. Kolla på pricerunner eller dylik sida! SJÄLVKLART ska du ha en vattenkokare, människa, hur skulle du annars klara dig?

Min vattenkokare visar temperatur - grönt te vill ju inte skållas - men den har snöpligen övergivit mig genom att platsen flagnar och hamnar i vattnet, usch! Så nu ska jag köpa en modell där man ställer in t.ex. 65 grader, vattnet blir exakt den temperaturen - inte mer inte mindre - och håller sig sedan så varmt tills nästa kopp. Men det är överkurs ;)

Bokbabbel sa...

Indeed överkurs, men visst, jag känner mig definitivt i behov av en vattenkokare :)

Martina sa...

Jula har billiga och bra vattenkokare... finns det ett Jula i Göteborg? Det måste det ju finnas. Flera kanske rentav.

Bokbabbel sa...

hmm, vet inget om någon Jula, men hittade en rätt bra på Clas Ohlson, tackk iaf!

Anonym sa...

Jula finns både i Göteborg och Partille (och kanske nåt mer som jag inte känner till), men det är ju inte direkt centralt. Rusta och Biltema har säkert också billiga vattenkokare, men de ligger inte heller så bra till.