tisdag, augusti 12, 2008

Så kan det gå

Efter att ha varit nöjd med min bokhög att ta med mig i kappsäcken i flera veckors tid blir jag, direkt efter att ha publicerat titlarna, osäker :P. Så böjd över tentböckerna funderar jag nu - i stället för på konkurrensrätt - på att byta ut Gabaldon-mastodonten mot En halv gul sol (Chimamanda Ngozi Adichie). Detta dels p.g.a. att jag ju nog kommer att ha andra böcker att läsa i Göteborg, dels för att jag även redan nu måste fundera över vilka böcker jag vill läsa under jullovet (jag kommer att återse min hemmabokhylla först efter nyår)! Under julen bär det nämligen av till sambon som kommer att studera i Tyskland, och min plan är att lämna några tjocka pocketböcker hos familjen som jag sedan kan norpa åt mig de få dagar då jag är i Finland mellan Göteborg och Tyskland. Minst sagt komplicerat eller hur??

6 kommentarer:

Hermia Says sa...

Tufft skiljas från bokhyllan så länge! Tur det finns böcker även i götet. Egentligen vill jag mest skriva att jag stöttar ditt val att välja bort Gabaldon till förmån för fantastiska Adichie!

Bokbabbel sa...

Lite knepigt minsann!
Och jo, jag har hört så mycket bra om Adichie att jag börjar bli riktigt sugen! Tror nog det blir bra att byta ut böckerna

Anonym sa...

Åhh, jag älskar tjockisar! En halv gul sol är dock väldigt snabbläst så nu kan du ju ta med dig fler böcker =)

Bokbabbel sa...

celine: Hehe, nu ska du inte fresta mig! ;) Tyvärr är det inte bara böckernas kvalitet som påverkar, snarare kappsäcksutrymmet... Hjälp!

Anonym sa...

En halv gul sol är så läsvärd! Jag skulle ta med den och jag önskar faktiskt att jag hade den oläst! :)

Bokbabbel sa...

camilla: Brabra, fortsätt att säga att det är ett bra val av mig ;)
Det är nästan jobbigt med böcker som är så bra att man önskar dem olästa igen!