onsdag, augusti 13, 2008

Trailing

Igår var vi på bio och såg Mamma Mia (först lite enerverande men sedan allt charmigare) och som vanligt blev jag helt fångad av trailrarna (hur ska detta ord böjas?) som visade före filmen. Den vill jag se, och den! Man borde ju ha med sig anteckningsmaterial för att hinna kluddra ner kommande filmtitlar i mörkret!
En av filmerna jag blev sugen på var The Other Boleyn Girl, baserad på Philippa Gregorys roman. Romanen som jag har stående i bokhyllan och gärna skulle vilja läsa innan jag ser filmen. Äsch då.

6 kommentarer:

Anonym sa...

The Other Boleyn Girl vill jag se! Och Mamma Mia ska jag nog se med mamma snart. ;)

Bokbabbel sa...

Jag tror min mamma redan såg den :P
Jepp, det är dags att vurma lite för hov och historiska tider!

Anonym sa...

Håller med om Mamma Mia. Rätt Bollywood-corny i början, men sedan sveptes jag med. Och färgerna var ju fantastiska!

Har inte läst the Boleyn girl men däremot Jungfruns älskare, mest för att jag är så förtjust i omslagen på Gregorys böcker... Blev tyvärr lite besviken, kändes som Barbara Cartland revisited fast kanske med bättre historisk koll. Kan tänka mig att filmatisering blir lyckad dock.

Bokbabbel sa...

anna-lena: Åh ja, färgera och landskapet, jag fick lust att boka första bästa resa till någon grekisk ö! :)
Jaså, böckerna är inte så bra, synd (inte för att jag förväntade mig några Nobelpristagare men...)

Sarah sa...

Det är konstigt, för jag har sett "Mamma Mia!" två gånger på bio och aldrig sett trailern till "The Other Boleyn Girl". Jag har alltid trott att alla filmer har samma trailers, men nu fick jag ju svaret på det :)

Jag vill också se "The Other Boleyn Girl"! Ett kostymdrama kan väl aldrig slå fel?

Bokbabbel sa...

sarah: Jag såg faktiskt The Other Boleyn Girl-trailern på en mindre tv-skärm i biografaulan :) Men dessutom såg jag Mamma Mia i Finland (eftersom jag bor här :)) så det är knappast helt samma trailers ändå!