tisdag, augusti 26, 2008

Göteborg visar sin rätta sida?

Jag kan berätta att det efter många dagars solsken i dag regnar och är ruskigt här i Göteborg och att det minsann skulle locka att sitta inne med en kopp té och den fina bokhyllan :). I stället ska jag ge mig av på informationstillfälle för utbyteselever.

5 kommentarer:

Hermia Says sa...

Under mina två år i Borås hade jag STOR användning av paraplyn. Hann slarva bort ett antal under åren där. Maken som studerat i Gbg envisas dock med att det ALDRIG regnar där. Minnet bedrar kanhända? Hoppas du trivs och finner dig tillrätta!

Bokbabbel sa...

Hehe, här regnar nog, men det blev strålande fint igen så jag tror att det växlar fort att och att det är därför din man väljer att minnas de ljusa stunderna ;)

Anonym sa...

Hermia, jag tror att studenttiden lämnade suddiga spår i minnet hos maken. I den här artikeln kan man läsa att Borås visserligen är långt värre än Götet med 975 mm i medelårsnederbörd, men Göteborg har 750 mm.

Det regnar statistiskt sett värst på fredagar så håll dig inne då, Magix!

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=404788

Tekoppen sa...

Härligt väder! Hoppas att teet var gott och boken bra :) Jag ska just sätta mig med en kopp Ceylon och gamle Gilgamesh.

Bokbabbel sa...

tekoppen: Jag bara önskade att jag hade fått göra det, men jag var tvungen att bege mig ut i regnet :) Fast på kvällen tog jag det lugnt och läste trots att vädret var fint igen vid den tidpunkten :)
Nu regnar det igen och jag ska ut på program + att jag skulle vilja ha tag på Söderté!