torsdag, september 11, 2008

Titta noga nu!

Mer imponerande än så här blir nog inte min Göteborgs-bokhylla. Nästa fredag åker jag hem till Finland för en kort visit, och då får de lästa böckerna följa med mig. Då familjen besöker mig i november kommer jag att lassa så mycket jag kan i deras kappsäckar.
Men visst är den rätt fin, både innehålls- och färgmässigt? Det är ju nästan så att jag borde hålla mig hemma i stället för att springa på biblioteket stup i kvarten... :P

7 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är den tjusig! Liten, men naggande god som min ömma moder brukar säga... haha. Ser att du läser Bright Shiny Morning just nu också - är mucho nyfiken på vad du tyckte sen, för jag är lite sugen på den...

Arina sa...

Har du hunnit läsa någon av de medhavda böckerna än då?

Bokbabbel sa...

lisan: "Pieni mutta pippurinen" på finska, alltså liten men pepprig/kryddig :D
Freys bok verkar bra såhär långt!

arina: Jadå, Murakamin är utläst, likaså två böcker som har skaffats här

Bokbabbel sa...

förutom alla biblioteksböcker that is :D

Anonym sa...

Men alla bokhyllor är bra så länge de är färgkodade. Nästan, i alla fall. Det är så snyggt. Jag saknar det, en smula, men det blir hemskt opraktiskt med ett par tusen böcker.

//JJ

Bokbabbel sa...

johan: Mm, därför har jag börjat sådär försiktigt här där jag ännu har ordentlig översikt. Men är nog sugen på att testa det hemma också... Kanske man behöver ett katalogiseringssystem; du skriver upp boken i ett häfte eller på datorn under författarens efternamn och/eller titel, och så skriver du även in pärmens färg. Det kunde ju vara kul :) Och ta ett antal dygn... ;)

Lyrans Noblesser sa...

Färgkodat är snyggt i små hyllor tycker jag. Fast inte i stora, då ser det för demonstrativt ut på ngt sätt.