måndag, juli 28, 2008

Samtidigt, i en annan del av hjärnan

Medan jag försöker koncentrera mig på mina tentböcker i juridik pågår en mycket trevlig och bokmalsaktig aktivitet i mitt huvud; planering av reselektyr inför Milano-resan på söndag...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, så där gör jag också. Planerar vad jag ska ta med mig att läsa lika noga som vilka kläder etc.
Hur länge ska du vara borta?

Bokbabbel sa...

söndag eftermiddag far flyget och torsdag kväll kommer vi tillbaka. Jo, det är rätt vanligt bland bokbloggare har jag märkt, att planera noggrannt. Ofta börja planera böcker tidigare än kläder t.ex. :D

Anonym sa...

Ja, det där med att koncenterar sig på tentaböckerna var aldrig min grej heller! Särskilt svårt var det när tentaböckerna faktiskt var skönlitteratur, då längtade jag alltid efter nästa bok, och nästa bok ... :)

Hermia Says sa...

Ja, den läsning jag planerar för är just reselektyren, den sätter på något sätt också sin prägel på resan, ger den en viss stämning. Ett tips (som du helt kan bortse från) är Varenna, en mysmysig liten stad ca 1 timmes tågväg från Milano, ligger vid Comosjön. Där läste jag Linda Olssons Milda-sånger bok. Så där tyckte jag om den, läsomgivningen var däremot perfekt.

Önskar dig en fantastisk resa!

Anonym sa...

Mm, jag känner igen mig med :) Lätt att bli lite manisk och överambitiös med bokpackningen. Hoppas du får det skönt!

Bokbabbel sa...

blogg_bohemen: Jep, annars hör skönlitterära böcker till tentlitteraturen, detta är biämnesläsning... Men känenr igen det där med att längta till nästa bok :)

hermia: det låter som ett superbra tips, vi ska definitivt till antningen Como- eller Gardasjön!

lisa: Vadå manisk? :P