torsdag, juli 24, 2008

Så här en torsdag kväll

Jag besökte mitt finländska bokmecka, Akademiska Bokhandeln i Helsingfors. Kunde naturligtvis inte hålla mig, shoppade en pocket för att komma i resestämning och en att ha med på resan. Allt är bara bra, tack må handla om ett dysfunktionellt förhållande, men Paris nämns och jag tänker att det kan hjälpa mig att komma i rätt stämning för Milano som hägrar om en dryg vecka (rätt stämning förresten, klart att jag är i stämning för en resa - det är jag alltid - jag menar bara att den här kan förhöja den känslan ytterligare!). Strandsommar av Anita Shreve verkar vara lättsmält sommarlitteratur att sluka i flyg och i sängen efter en hel dags promenerande.

Nu känner jag att jag vill läsa hela natten; varva intressanta No Logo med lite mer lättsmält slukarlitteratur. Imorgon borde jag fördjupa mig i en tentbok under förmiddagen, hur kul är det...?

Upptäckte förresten att Språktidningen som många bloggare skriver om a) finns till salu i Finland b) har ett reportage om finlandssvenskar. Läs och bli upplysta!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har läst, och jag blev upplyst utan tvekan! :) Det finns alltid så himla mycket matnyttiga grejer i Språktidningen. Är lite ledsen nu eftersom min prenumeration har tagit slut och jag måste vänta med att förnya...

Anonym sa...

Hej! Jonathan nämnde igår att du hade en bokblogg, så jag var såklart tvungen att titta förbi. Har säkert varit här förut utan att veta att det var du. ;)

Bokbabbel sa...

lisa: Nåmen du hann läsa det matnyttigaste ;)

maria: Uuh, reklam :) Kul att du tittade in iaf, och ha en skön semester däruppe i landet!