torsdag, juli 17, 2008

Let's hit the road

Fredag och veckoslut närmar sig, och gissa vem som ska on the road igen...? Nu bär det av till de finska urskogarna på mitt livs första bröllop, spännande! Bilresa på väg dit (sisådär med läsning), däremot tåg tillbaka. Jag satsar på maffig blandning av allmänbildning (Klein) och deckarunderhållning (Nesbö). Vad ska ni göra under helgen? Ha det så trevligt iaf!

7 kommentarer:

Lyrans Noblesser sa...

Min helg blir inte så händelserik för jag har dragit på mig en elak förkylning. Men, jag ska i alla fall se till att jag får möjlighet att läsa.

Anonym sa...

Åh så trevel med bröllop! Jag var nyss på ett jag med :) Min helg blir dock lugn och jag ämnar fylla den med nyss påbörjade "Hanteringen av odöda", vi snackar mumma. Ha det topp!

Bokbabbel sa...

lyran: Usch då, krya på dig! Kryp ner i sängen med en kopp te och en bra bok!

lisa: John Ajvide Lindqvist är bra han! Sommr är väl bröllopens tid, säger experten som hittills aldrig varit på ett :P

Anonym sa...

Bröllop, wow! Själv ska man på 5:års kalas på imorgon och sen på ett till kalas (ett eller ett par år yngre, denna grabb) på söndag ^^

Anonym sa...

Bröllop kan vara riktigt skoj!

Min helg blir inte så spännande, skall flyttpacka och flyttstäda lite och sedan blir det nog inte så mycket mer gjort. Lite lästid måste jag förstås också få!

Amoroso sa...

Blir en lugn helg, vi har nyss semestrat en vecka i en stuga vid havet. Härligt! Låter mysigt med bröllop. Tänkte uppdatera min länklista. Hoppas att det är ok att jag lagt till dig i min länklista!

Bokbabbel sa...

amoroso: Nejmen såklart är det, det är ju bara jätteroligt! :)