fredag, juli 04, 2008

Optimistiskt (men ej optimistjolle)

I helgen och lite in på nästa vecka blir det båtsemester med familjen och jag har optimistiskt nog packat ner rätt mycket semesterlektyr att läsa antingen i solen ute på däck eller inne då regnet trummar på taket. Vad ska ni pyssla med då? På återseende!

4 kommentarer:

Anonym sa...

vad roligt, vore kul att se vilka böcker du har med i packningen! jag ska nog också segla lite nästa vecka, eller stanna hemma och i vilket fall som helst blir det en hel del läsning. Hoppas att du får en fin semester. :)

Anonym sa...

Låter härligt!
Själv ska vi (jag och föräldrarna) ut med husvagnen. Vet inte exakt vart än, men neråt skåne blir det iaf.
Trevlig sommar! :)

Anonym sa...

Jag tror inte det är optimistiskt att ta med sig mycket böcker när man ska ut och segla, jag tror det är en nödvändighet! Min enda erfarenhet av en vecka på segelbåt krävde i alla fall rätt mycket litteratur. Å andra sidan var det stiltje i typ fyra dagar... Hoppas dock ni får lite mer vind i seglen.

Själv har jag ägnat just denna dagen åt att packa ner en jäkla massa böcker i lådor som nås från (bebis)kryp och ståhöjd. Jag har inte lyckats kommunicera till dottern att man inte ska äta och riva sönder böcker i första hand. Så nu åker de tillfälligt ner i förrådet. Det känns tomt - bokstavligt talat.

Bokbabbel sa...

jessica: Lektyren blev de böcker jag nyss recenserade, samt en fjärdedel in i Chasing Harry Winston". Samt korsord och en inredningstidning :)

snöfrid: Husvagn kan också innebära mycket läsning tror jag, I like! Trevlig sommar på ditt håll också!

anna-lena: Hmm, en bokslukare med i lite väl häftiga mått... Låter knepigt! Tack, vi hade noll vind men motorbåt så vi var mycket nöjda!