onsdag, januari 27, 2010

My eyes


Omläser som bäst Margaret Atwoods Cat's Eye inför en mentorträff om några veckor. Kan inte annat än konstatera att en helt bra bok fått dras med riktigt fula omslag... Det understa är det nyaste och enligt min mening snyggaste, själv äger jag den grönaktiga utgåvan med inklippta barnansikten. Ryys.

5 kommentarer:

Ida sa...

Cat's eye läste jag förra året på en litteraturkurs. Jag vet inte om det var för att jag blev tvungen att stressläsa eller vad det var, men jag tyckte den var så oerhört tråkig.
Kanske måste läsa om den någon gång för det verkar ju som att folk gillar den!

Bokbabbel sa...

än så länge har jag inte kommit långt men senast (2006) gillade jag den, åtminstone i jämförelse med en hel del andra tråkiga böcker vi måste ta oss igenom :P

Snöfrid sa...

Du har fått en utmärkelse på min blogg! :)

Fiktionista sa...

Jag har inte läst Cat's Eye men tänkte att 2010 ska bli ett Atwood-år. Nu läser jag Oryx och Crake som hittills är riktigt bra!

Jag tyckte Cat's Eye omslagen var ganska snygga...i alla fall det andra och fjärde. Det sista är också snyggt och påminner lite om stilen som är på hennes senaste bok, The Year of the Flood.

Bokbabbel sa...

snöfrid: Nämen tack!

fiktionista: Jepp, det nedersta påminner om The Year of the Flood! Jag har läst den och The Handmaid's Tale samt någonslags essäsamling