söndag, november 29, 2009

Ny bok av Safran Foer

Läste i dagens Hufvudstadsbladet att Jonathan Safran Foer kommer ut med en ny bok. Både den intervjuande journalisten och jag är dock besvikna över att det blir en journalistbok den här gången, om hur dåligt det är att äta kött. Eating Animals heter boken.

5 kommentarer:

fia sa...

Det är dåligt att äta kött, meat is murder!

fia sa...

Min förra kommentar var såklart lite skämtsam. Som vegetarian sedan jag var 8 eller 9 år och Morrisey-fan kunde jag bara inte låta bli... Men jag har egentligen inget emot köttätare. ;)

Bokbabbel sa...

ojoj, det var hängivet! Själv älskar jag kött :P Dessutom är jag allergisk för en massa grönsaker och rotsaker, så jag skulle ha svårt att få i mig någon vettig kost annars

Tekoppen sa...

Jag kommer absolut att läsa boken. Sen om han bara är allmänt vegangalen eller faktiskt säger något vettigt, det får en se :P

Ingen ska känna sig pressad att försvara sitt ätande, men den som har allergier har verkligen anledning att inskränka sin kost så lite som möjligt. Jag har en nära vän som inte tål några baljväxter, rotfrukter eller nötter och som aldrig skulle kunna vara vegetarian även om hen ville.

Vi kan säga så här: du får min andel av jordens köttproduktion. Deal? ;)

Bokbabbel sa...

jag tackar för din andel Tekoppen! :)

Visst, boken har alla chanser att vara bra, det är inte alls det jag säger, jag hade bara gärna sett något liknande som underbara "Extremely Loud and Incredibly Close"!