måndag, november 16, 2009

Ett av livets små mysterier...

... är varför man (nå, jag då) mitt i studiestress och seg lästakt och många balanserande boktravar med olästa böcker plötsligt får en enorm lust att klicka hem några böcker på nätet?

4 kommentarer:

Tekoppen sa...

Jag VET! Fast i mitt fall var det en hög som inhandlades i helgen på en loppis. Det sjuka är att min första varför-köpte-jag-böcker-nu-IGEN-noja över en natt omvandlades till varför-köpte-jag-inte-den-och-den-och-den-boken-OCKSÅ-noja. Så det blir nog ännu en tur till nämnda loppis. Och en annan bokförsäljare måste jag alldeles snart besöka. När läsa allt? Suck! Sannerligen ett mysterium! Vi får skriva en gemensam fråga till någon psykolog och fråga efter förklaringen... (Ett annat mysterium är varför jag sitter här och bloggar och läser blogginlägg fast jag vet precis att jag borde plugga.)

Bokbabbel sa...

många obesvarade frågor! I mitt försvar kan sägas att jag visserlgen inte shoppat nåt ännu, men att jag senast då jag läser att du ångrat dig angående icke-köpta böcker får än mer lust att klicka lite här och lite där :)

Meddela mig när du skriver den där psykologen! ;)

Tekoppen sa...

Haha, ursäkta för att jag späder på ditt boksug ;) Håll oss uppdaterade om ev. köp. Psykolog är konsulterad via spalt på internätet, återstår att se om det blir något svar på frågan :)

fia sa...

haha, kunde ha varit jag som skrivit det här inlägget!