fredag, maj 15, 2009

När har en bokblogg dött ut?

Min lista över bokbloggar här till vänster börjar bli oregerligt lång, och då och då rensar jag lite i den. Men främst lägger jag till länkar.
När är det okej att rensa ut en blogg ur länklistan? Vissa bloggar har jag glatt följt med, men då det börjar bli flera månader sedan senaste uppdateringen börjar jag fundera om det vore ok att ta bort den ur länklistan. Samtidigt tvekar jag, känner mig som en hemsk människa, det finns ju inget krav på ständiga uppdateringar heller! Bara för att en bloggare haft annat (bättre?) för sig har jag väl inte rätt att förevigt förpassa den bloggen i glömska?

I-landsproblem igen.

2 kommentarer:

Paperback Lover sa...

Jag använder min länklista för mig själv. När jag snabbt vill se mina favoritbloggars senaste inlägg eller vill läsa något äldre. Eftersom bloggarna ändrar sig över tid så ändrar jag mitt läsande också. Därför kan jag ta bort en blogg från listan som jag sällan läser. Men den kan hamna där igen om den blir intressant. Ha inte så dåligt samvete om du tar bort någon blogg, en annan blogg blir glad för att du byter :-)

Bokbabbel sa...

Mm, och via eminenta bokbloggar.nu kommer man ju även lätt åt bloggar som man inte alltid läser