söndag, maj 24, 2009

Dilemmat med inbundna böcker*

Fortsatt dålig framgång på läsfronten p.g.a. förkylning. Är så matt att jag bara vill ligga till sängs eller i soffan. Då passar endast tv-serier eller tidningar som jag orkar hålla upp, inbundet blir för hard core. Vill heller inte påbörja en ny bok bara för dess pocketomslag, så jag hoppas på tillfriskning av åtminstone armarna så att jag orkar läsa mina inbundna skatter.


*) Rubriken låter mer intressant än inlägget. Ytterligare dilemman är att de inbundna böckerna tar upp mera plats i bokhyllan, och att de är dyrare (såvida man inte fått dem som rec.ex.). Pluspoäng; de är snygga där i bokhyllan, och så får man läsa boken snabbare.

4 kommentarer:

Maria sa...

Jag ligger oftast på mage när jag läser, så då är tunga böcker inte ett problem. ;)

Krya på dig.

Bokbabbel sa...

Ok, men då krävs det starka nackmuskler i stället, plus att jag tror att hostan inte alls skulle gilla den ställningen.

Men tack!

Paperback Lover sa...

Jag lyssnar inte på ljudböcker själv, men jag kan tänka mig att det är ett bra alternativ när man är sjuk. Bara att plugga in i öronen och ta det lugnt. Så känns det inte som om man är ensam heller, någon är ju där och läser saga för dig. Somnar man ifrån är det bara att "spola tillbaka".

Bokbabbel sa...

Ett bra tips! Jag älskar de fysiska böckerna men är nog nyfiken på att någongång prova på en ljudbok, förkylning vore ju verkligen ett ypperligt tillfälle!