söndag, maj 17, 2009

Utbyte av rec.ex.

Många bokbloggare får recensionsexemplar, ibland även "oönskade". Det är väl synd om boken blir och samla damm i bokhyllan, medan någon annan därute gärna skulle läsa boken (det bästa är ju att vi alla har olika smak!). Lösningen finns på The old switch aru med sloganen "Bloggen där vi byter våra recensionsexemplar mot din recension!" Titta in och anmäl ditt intresse! Fint initiativ av pocketpocketpocket!

4 kommentarer:

Mårten sa...

Jag har nu beviljat administratörsrättigheter för dig. Go nuts! om du vill. Hoppas vi kan få det här att funka, tillsammans.

Bokbabbel sa...

Jepp, jag såg det :) Håller tummarna!

Jessica (ord och inga visor) sa...

härlig idé verkligen, tack för tipset! och apropå att ta bort länkar, de som inte har uppdaterat på flera månader borde du väl kunna ta bort utan dåligt samvete! finns du på boktipset? har för mig att du skrev om det någon gång men lyckas nu inte hitta inlägget. Vore kul att följa dig där. :)

Bokbabbel sa...

Ja, jag ska sluta vara "snäll" och ta bort gamla länkar ;) Nej, finns åtminstone inte ännu på Boktipset, men kanskekanske i framtiden. Är bara rädd för att fastna där - vill ju ha tid att läsa också! :)