onsdag, maj 13, 2009

We (me) want ViLäser !

Nya numret av ViLäser finns i dag i butik. I Sverige alltså. Här i Finland sitter jag och långsamläser det gamla numret för att få det att räcka längre och funderar på hur jag skulle kunna få tag på det nyaste. Varför kan tidningen inte säljas i Finland?? Vem ska få min eviga tacksamhet då den skickat numret per post till mig...?

Och nej, prenumeration är tyvärr inte ett alternativ; jag prenumererar redan på fina Filter som tyvärr blir löjligt mycket dyrare då den ska ta sig över Finska Viken. Antar att samma sak gäller för ViLäser.

5 kommentarer:

Ika sa...

Jag beställde faktiskt en prenumeration på Vi läser, så jag borde få det här numret när som helst nu. Fast visst irriterar det mig att tidningen blir så mycket dyrare när utlandsportot läggs till, och dessutom håller de sig inte ens med ett finskt konto, så jag fick betala 6 euro i extra bankavgifter för att betala prenumerationen.

Jag prenumererar på Språktidningen också, men de har faktiskt sänkt priset för Finlandsprenumeranterna nu eftersom vi blivit så många att de fått till ett bra portoavtal. Man kan ju hoppas på detsamma för Vi läser också, men vägen dit är nog lång så länge de inte ens har ett finländskt konto. Annars tycker man att det borde finnas en marknad, vi finlandssvenskar är ju inte bara kända för att vara nördigt fixerade vid språk, utan även för att vara ytterst litterära av oss.

Bokbabbel sa...

Ika: Precis så blev det med Filter också, så erbjudandet låg långt ifrån 99 kr när jag väl betalat allt :(

Får väl ta och fundera lite till på ViLäser, sommarjobbet börjar ju snart och det vore nog ytterst trevligt att få tag på den...

Skärpning svenska tidningar!

Maria sa...

Jag kan skicka. :)

Bokbabbel sa...

Halleluja! :) Sku vara helt otroligt snällt!

Maria sa...

Ska adressen på Facebook eller något. :)