tisdag, januari 15, 2008

Shoppingiver

Surfade in på Adlibris som både Ika och jag har konstaterat att nog inte har rea, endast gratis porto. Fick ihop ett imponerande paket och tvingades rensa bland valen - viljan finns, däremot inte pengarna och bokhyllorna i lika stor utsträckning (eller finns det? läs vidare!). Fick dessutom mail om eventuellt recensionsex, så förhoppningvis finns det trevliga paket åt mig hemma i tamburen senast nästa vecka.
Min Böcker jag vill läsa-lista finns i en liten röd anteckningsbok. Ifall jag köpt boken lägger jag till en liten prick på raden med titeln och författaren, när jag läst den stryker jag över raden. Ett trevligt system, problemet är bara att sidorna i anteckningsboken är förskräckligt tunna och går sönder lite nu och då. Därför känner jag nu ett stort habegär efter en liten Moleskine-bok att anteckna i. Moleskine-anteckningsböckerna är ju tyvärr svinigt dyra, men kanske för en så här god sak... :)
Ytterligare habegär känner jag för mera bokhyllor till vårt vardagsrum, och då jag igår försiktigt presenterade en idé för sambon sade han att det definitivt är värt att tänka på. Hurrahurra, mer utrymme för nya böcker! ;)

Inga kommentarer: