torsdag, januari 24, 2008

Bokreor

För några dagar sedan satte bokrean i Suomalainen Kirjakauppa igång, och i dag började den i Akademiska Bokhandeln. Och jag har inte besökt någondera! Dels dras jag med en förkylning och har mest hållit mig hemma, dels är jag nöjd med mina bokkap från Adlibris, New York och biblioteket. Annat var det förr, då jag en gång rentav var på bokrean innan jag gick till skolan - Akademen slår upp sina dörrar klockan 7 på morgonen! Det kallar jag hängivet!

I övrigt slog det mig igår att jag får lov att sätta fart på om jag vill hinna läsa skatterna i bokhyllan innan jag drar utomlands för studier om ett drygt halvår. Visserligen kommer jag ju tillbaka till hemlandet och bokhyllan igen, men ändå. Denna tankegång fick mig genast att krasst sortera ut några biblioteksböcker som inte verkade så lockande; nu ska det satsas på bra böcker!

1 kommentar:

Erika sa...

Härligt med bokrea! Känns som det börjar bli dags här i Sverige snart också, men än har jag inte sett skymten av några reakataloger... Sju på morgonen är helt klart hängivet. Här brukar man öppna rean vid midnatt, så det blir sen shopping om man vill vara med från start.