måndag, januari 14, 2008

Books books

Adlibris har rea åtminstone här i Finland, och de bjuder dessutom på portot under hela januari. Har ännu inte surfat in på sidan, men känner mig sugen! =)
I övrigt har vardagen börjat bra och jag har tänt cirka sjuhundra ljus för att komma i mysstämning, visst är det ju bra att vara hemma också. Fast sambon surfar och drömmer redan vidare, och åker han någonstans följer jag ju naturligtvis hjärtans gärna med! :D
Tiden börjar blir knapp, vill surfa och läsa litelite innan det blir tv-kväll, så recensionerna låter vänta på sig ännu någon dag! Här är i alla fall en bild på min och sambons semesterlektyr :D Några av böckerna köptes i New York, och vi hann sannerligen inte igenom alla eftersom vi dels var sjuka och vädret dessutom var så fint och jag egentligen inte läser i solstolen (annat var det på en två familjesemester för några år sedan, den regnade bort och jag läste 15 eller 16 romaner på 14 dagar :D).

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har också fått nyhetsbrev om AdLibris' rea, fast någon rea hittade jag inte... länken i mailet ledde till en sida med julklappstips... Har du lyckats komma in bland reaböckerna?

Bokbabbel sa...

Vad "bra" att höra, jag trodde redan att jag hade råddat något i min jetlag, men nej, hemsidan visar heller inget om reaböckerna, bara om gratis porto. Underligt!!