söndag, december 05, 2010

Bra grejer


- Söndagenkät supreme III ligger uppe och det är bara för er att fylla i den och plita ner en kommentar hos mig så att jag hittar era svar
- Jag har en stor skål fylld med klementiner*
- Fiktiviteter lottar ut boken The Passage som jag läst mycket gott om men själv inte kommit mig för att köpa. Som jag skrev i hennes kommentarsfält: "dystopier är ju aldrig fel!"
- Jag har en vän som inte bara är otroligt trevlig utan dessutom var vänlig nog att låna mig sitt exemplar av Rosamund Luptons bok Sister fast hon inte ens själv hunnit läsa den än
- Här i Finland har vi ledigt ännu imorgon

*) Förutom de här 20 kännetecknen tycker jag mig ha upptäckt att klementinkärlek är en sak som förenar bokmalar. Rätta mig om jag har fel.

10 kommentarer:

Lisa sa...

Varför har ni ledigt imorgon??
Så himla skönt det låter! :D

Lisa sa...

Åh. Nu har jag scrollat ner och läst.. så nu vet jag varför du är ledig imorgon ;)

Bokbabbel sa...

Bra :)

Bokomaten.. sa...

ÄLSKAR clementiner... håller helt med..

Bokbabbel sa...

Check! :)

Lisa sa...

Nämen, vaddå? Bokmalar + cementiner = sant? Nja, jag håller mig nog bara till te! (och lussekatt om det ska vara tuggbart. love love love!)

Bokbabbel sa...

Ok, kanske du är undantaget som bekräftar regeln, eller så har jag helt enkelt fel

Saralito sa...

Jag älskar clementiner, så jag hjälper gärna till att bekräfta din teori :)

Anonym sa...

Jag gillar förvisso clementiner, men brukar hålla mig till en om dagen. Min man däremot kan sätta i sig ett halvkilo på en gång, trots att han inte är någon bokmal alls. :)

Bokbabbel sa...

Saralito: Antecknar för statistiken ;)

bokstavlarna: Jag äter en till två per gång, men numera många ggr om dagen :) Annars är jag dålig på att äta frukter eftersom jag är allergisk för så många, så det blir värsta överdosen :)