tisdag, augusti 04, 2009

Hoppsan

Ursäkter: Mina fötter är ännu sjuka. Under hösten kommer jag inte att ha lika mycket lästid så jag måste passa på nu. Det är fri frakt. Det var ju en liten beställning, priset blev inte ens 20% av allt jag hade i korgen. Och så vidare och så vidare.

Kap:
- Illusionisten, John Fowles
- En dramatikers dagbok Del1&2, Lars Norén
- En ängel vid mitt bord, Janet Frame

6 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

dina ursäkter är godtagna :D åh, illusionisten! spännande att se vad du tycker, jag gillade den mycket men det verkar vara en antingen-eller-bok verkligen. Jag köpte också lite böcker imorgon. Tre stycken på pocketshop. Men chockdoktrinen, sputnikälskling och norén-dagboken del 1 känns som böcker man bara inte kan vara utan. Ehm. Eller hur?

Bokbabbel sa...

Jepp, även jag har sett att männisor tycker bu eller bä om Illusionisten, jag hoppas på att jag gillar den! ;)

Superbra kap av dig tycker jag, helt klart sådana böcker som man bör ha hemma! Även jag köpte Chockdoktrinen från Pocketshop de fina månader jag bodde i Sverige, men jag har inte kommit mig för att läsa den ännu, ajabaja!

a-lo sa...

Jag har haft Illusionisten som projekt i flera månader. Har inte kunnat sträckläsa den, förrän efter 500 sidor någonting. Då tog det fart och jag är snart klar. Mycket intressant bok, har inte riktigt bestämt vad jag tycker egentligen. Kräver eftertanke. Ska dock absolut läsas!

Bokbabbel sa...

komplext!

Jessica (ord och inga visor) sa...

Åh, skönt att du håller med om att det var nödvändighetsböcker ;) jag hoppas ta mig an chockdoktrinen om någon månad eller så, känns lite som en höstbok. Tror den kan vara intressant!

Bokbabbel sa...

Hehe, även jag tänkte att det skulle bli en höstbok, men kanske var det höst '09 jag menade? Påbörjade "No Logo" innan jag åkte till Gbg och satt och utropade "Åh!" för mig själv, så jag tror och hoppas minsann att Naomi fortsätter i samma fängslande stil.