lördag, augusti 29, 2009

Finfina Filter

Jag har redan tidigare orerat över att jag verkligen gillar Filter. Tyvärr var jag tvungen att avsluta prenumerationen då den blir så orimligt dyr att skeppa över till Finland, men det kan hända att jag får vända mig till snälla kompisar i Sverige (de blir allt fler förresten, landet i väst lockar tydligen :)) och be dem skicka mig ett nummer då och då. Varför den inte finns att få tag på härhemma är ytterligare en sak att skaffa höjt blodtryck över.
Men faktiskt. Jag vet inte hur de lyckas, men jag läser fascinerat om allt från grisar till genbanker och blir (läs: blev) alltid lika glad då det nyaste numret damp ner på hallmattan. Orkar inte sträckläsa från pärm till pärm, utan har den liggande på säng- eller köksbordet och tar upp den då och då, läser vidare i dess digra innehåll. Att man sedan dessutom fick två fribiljetter till Göteborgs bokmässa med prenumerationen gör ju en bara en ännu gladare (tills man inser att man själv inte kan åka dit, men det är en annan historia).

Tjock är den också. Då jag var hos frissan tidigare i veckan glömde jag tidningen på bordet, så frissan ringde mig några minuter senare och sade att jag hade glömt min bok :).

4 kommentarer:

Sofie sa...

Ja de biljetterna var välkomna. Tog faktiskt en prenumeration bara för biljetternas skull. Tidningen är en bra jämnvikt till ELLE och alla inredningstidningar som köps.

blogg_bohemen sa...

Instämmer helt med hyllningen av Filter! Så mycket intressant läsning! Synd att jag missade erbjudandet om två gratisbiljetter till Bokmässan.

fia sa...

Ännu en tidning som jag måste kolla in! Låter ju onekligen mycket trevligt!

Bokbabbel sa...

sofie: Även jag läser inredningstidningar och en och annan ELLE-liknande tidning slinker ner då och då, så då känner man ju sig speciellt smart efter lite ilter-läsning :)

Fia: Jepp, du måste hugga tag i ett mycket prisvärt lösnummer, som du ser är tidningen omtyckt! :)