tisdag, juli 21, 2009

Ny nivå av slalomläsning

Sambon är på jobb och jag kan inte bära en bok och hoppa på kryckor samtidigt. Jag rullar rätt långt i vår arbetsstol, men till vårt sovrum kommer jag inte. Därför har Oates dagbok nu fått utgöra sängläsning, medan Kepler och andra semesterböcker är lättillgängliga på vardagsrumsbordet. Finurligt. Och antagligen väldigt ointressant för er att läsa :P.

9 kommentarer:

Lisa sa...

Du får väl kasta böckerna från rum till rum, sådär plant som en frisbee? Haha.

Nej, men jag hoppas verkligen du och foten kryar på sig så fort det bara går!

Bokbabbel sa...

Huu, vilken boklig misshandel, dessutom är det svårt att plocka upp saker från golvet också. Till balkongen med bok kom jeg med hundra mellansteg, men på väg till sovrummet finns det inte småbord, fönsterbräden m.m. att lägga ner boken på.

Tack, det hoppas jag med!

Ika sa...

Hur är det med att bära boken med sig i en väska då, typ en ryggsäck eller liknande som lämnar händerna fria?

Trist i vilket fall som helst med foten, i synnerhet nu när det är sommar och man vill vara ute. Krya på dig!

Bokbabbel sa...

Ika: jepp, det har övervägts, men än så länge fungerar systemet så här. Knepigare är det att tillreda något att äta och sedan transportera tallriken någonstans

Jessica (ord och inga visor) sa...

haha, ja rubriken var verkligen passande :D ska bli kul att höra vad du tyckte om oates dagböcker, själv vill jag vänta tills de kommer på pocket. tråkigt att de nyare åren inte finns med bara. Hoppas att foten mår bättre snarast!

Bokbabbel sa...

jessica: Indeed, nu skriver Oates om "gamla" böcker, jag som har läst så få får därför "inget" ut av de beskrivningarna. Annars också hade det ju varit kul att läsa om hennes reaktioner på händelser man själv minns

ordochingavisor sa...

nej, vad trakigt. Hon borde ju ge ut de senare dagbockerna snarast sa att man far lasa om hennes tankar kring blonde osv. Men det ar val bara att ge sig till tals. Och ja, reaktioner pa handelser kunde ju kannas relevant. Naval, lasningen for min del far vanta tills den finns pa pocket, hehe.

Bokbabbel sa...

Jag hade lyxen att få den som rec.ex :) Men pocket är bra för plånbok och bokhylla! ;) Hoppas att hon ger ut "fortsättningen", knappast slutade hon skriva 1982 eller?

ordochingavisor sa...

vad harligt med rec ex. nej, jag sag en intervju med henne pa svt play och hon sa att hon har dagbok fram tills nu och fortfarande skriver, men att hon inte visste om eller nar det som kommer efter 1982 kommer att publiceras...