torsdag, juli 02, 2009

Noréns dagbok...

... nu i pocket! Den är uppdelad i två delar, och min shoppinglista på Adlibris blev just lite längre. Fast först ska jag läsa ut Oates dagbok, det får inte bli för mycket av det goda.

7 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

åh, tack för tipset! ska genast springa in på pocketshop och köpa den imorgon på lunchen (och kanske en del annat trevligt, hehe). Får se om det blir läsning nu eller typ... nästa sommar :P verkar som att du hade en fin kina-resa iaf, kul!

Bokbabbel sa...

Precis, jag lade genast till den i shoppingvagnen, men det kommer att ta en tid innan jag beställer (tror jag iaf), och sedan är jag bara glad över att ha den hemma, inte alls självklart att jag genast hugger in på den :P Bokhamstrar är vi allihopa ;)

Jessica (ord och inga visor) sa...

ja men verkligen! hahaha. Man är ju bäst på sådant. Tror jag är uppe i säkert 250 olästa böcker nu på mina hyllor, vilket ju är helt absurt. En hel liten bokhandel att välja bland, inbundet och pocket blandat. Men härligt är det ändå! Och sedan brukar jag ursäkta det hela med att om jag INTE hade köpt en viss pocket för tre år sedan så hade den inte gått att få tag på i butik idag, vilket gör det hela mer legitimt. ;)

Bokbabbel sa...

Åh, den ursäkten har jag inte ens tänkt på, tack för den! ;) Och ja-a, även jag är nöjd över mitt tillhamstrade bibliotek, då har man lite att välja mellan då det blir aktuellt med en resa t.ex. :)

Hur hinner man ens läsa alla böcker man har hemma? Kanske man inte får köpa en ny bok tills man läst den senast köpta? Och så lånar man inte från biblioteket heller...?

Jessica (ord och inga visor) sa...

haha, så lite så ;)

nej man hinner typ inte läsa alla man har hemma. Jag läser heller inte i ordningsföljd efter hur jag har köpt dem, så det där med att inte köpa ny förrän jag läst den senast köpta funkar inte heller för mig. Bibliotek använder jag mig inte av (ajabaja, jag vet), utan köper allt jag läser. Man får väl införa köpstopp under något halvår så hinner man en bit på vägen. Men det vore ju bara tråkigt, så man får väl vänja sig vid att ha väääldigt mycket att välja bland helt enkelt! haha. Ha en fin läshelg.

blogg_bohemen sa...

Noréns dagbok känns onekligen lite lockande. Men orkar man verkligen hela? Bra med två delar i pocketformatet, då kan man läsa del 1 och se om man orkar del 2. Har hört väldigt mycket blandat om denna dagbok ...

Bokbabbel sa...

jessica: Nej hu för köpstopp! Dessutom finns det ju risken för att man hamstrar som en GALNING post-köpstopp :P
Tack, helgen blev riktigt fin :)

blogg_bohemen: En bra fråga sannerligen, kanske om man varvar den med lite annat? Jag är såpass nyfiken av mig att jag tror att jag nog skulle kunna gilla boken, men den är ju onekligen LÅNG...