fredag, juni 12, 2009

Plötsligt var det fredag

Veckan har varit väldigt social, och så har jag dessutom försökt jobba ordentligt på jobbet inför Kina-resan. Som ni själva märker av ekvationen blir det ju inte så mycket lästid kvar, vilket är synd eftersom jag är väldigt förtjust i Lahiris bok som jag plöjer som bäst. Sambon har utbyteskompisar på besök under veckoslutet men jag hoppas på att kunna stjäla åt mig lite lästid här och var.

I övrigt väntar jag på Adlibris-beställningen och några rec.ex., vill ju ha böckerna framför mig för att kunna planera reseläsning! Filar på en ny Adlibris-beställning i brist på annan sysselsättning ;).

3 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

Hög igenkänningsfaktor på det där! Man har så mycket man vill läsa men också så mycket annat roligt man vill göra, och så ligger läshögarna där och ser lockande ut och man får nästan dåligt samvete för att man inte hinner ta sig an dem.. gah! en läsares dilemma antar jag. Men i sommar hinner vi förhoppningsvis båda läsa mer än vanligt :)

Bokbabbel sa...

jag hoppas på det! Och då kan man ju rentav "vara social" samtidigt, sitta på en filt/parkbänk/stol på balkongen och läsa i sällskap! :)

Jessica (ord och inga visor) sa...

ja, vad härligt det lät! :)