onsdag, juni 17, 2009

När jag inte vandrar på Kinamuren...


... så läser jag dessa! Här är de alltså, böckerna jag ämnar läsa under Kinaresan. Återstår att se ifall jag läser ut de sista sidorna i den sista boken i flygbussen hem, eller om jag kommer halvvägs i Tre sekunder som jag har tänkt börja med :P.

5 kommentarer:

(b)loggboken sa...

Böjar du på Tre sekunder kan du nog inte lägga ifrån dig den så långa stunder! Hoppas du tycker lika mycket om den som jag gjorde.

Bokbabbel sa...

Läste just din recension faktiskt! :) Jepp, blir väl inget sovet eller filmkollat på flyget, men hellre läser jag då än då jag borde turista ;)

Ika sa...

Det är tur för dig att man numera får ta med sig ÅAB:s böcker utomlands. :) Trevlig resa!

Jessica (ord och inga visor) sa...

vad härligt med kinaresa, när åker du? ser ut som en härlig läshög också, även om jag bara har läst en av böckerna (flyga drake). Den gillade jag väldigt mkt. Har btw en liten utmaning i min blogg, gör den gärna om du vill, intressant diskussionsunderlag.

Bokbabbel sa...

ika: Hehe :) Tar väldigt sällan med biblioteksblcker utomlands, men när det gäller reseguider kan jag göra undantag. Tack tack!

jessica: Ja, tror det blir nice! Åker i dag, ska småningom ta och hoppa på flygbussen så nu borde jag fixa och pynja och kanske inte alls kolla bloggar ;)
Ville ha en relativt omväxlande bokhög, funderade på att ta med mig en tjockis i stället för två eller tre andra böcker, men tänk om den inte är bra? Så är man stuck med den sedan :P Hellre lite omväxling så här!