torsdag, juni 04, 2009

Adlibris och jag - a love story

Äntligen! Har petat på min Adlibris-beställning i flera månader nu, tror att det inte finns något kvar av den ursprungliga beställningen, men den här (nedbantade) versionen skickade jag iväg ikväll, vad tycks?

- The Hour I First Believed, Wally Lamb
- A Perfectly Good Family, Lionel Shriver
- The Little Stranger, Sarah Waters
- Blonde, Joyce Carol Oates
- Diana, Julie Burchill

Och ingen fraktkostnad!

6 kommentarer:

Jessica (ord och inga visor) sa...

det var en härlig beställning (blonde! yay!) men jag är VÄLDIGT imponerad över att du kan hålla dig till så få. själv kan jag inte beställa färre än tio från adlibris. och dessutom att du har lyckats hålla dig hela våren, själv klickar jag iväg någon beställning i månaden.
imponerad av såväl beställning som disciplin, alltså! eller så är det jag som är bookshopoholic. Nåväl.

Bokbabbel sa...

nå, jag shoppade ju loss i Gbg, har fått en hel del rec.ex. ch har lånat från bibliotek. Men tack, det är ju kul att du tycker att det var få böcker - då är det ju genast ok at beställa fler ;) Ska börja på nästa köpkorg asap :P

sofie sa...

Intressanta titlar. Blonde är jättebra, men försök läsa den i en längre sittning och inte lite här och där...förstörde lite av min läsning av den. Älskar din rubrik förresten ;)

Bokbabbel sa...

Hehe, blev en rätt beskrivande rubrik tyckte jag, bra att den föll också andra i smaken!
Bra tips med Blonde, funderar på att kanske ta med den på Kinaresan, mycket läsning i en bok, så fyller jag inte kappsäcken redan på vägen ner... ;)

Catrin sa...

Jag läste Blonde nyligen. Och jag lever fortfarande i den. Kan inte längre se bilder på Marilyn Monroe utan att få ont i magen. OTROLIGT bra bok. Det är bara att gratulera att du har den framför dig! Håller med Soie om att du ska läsa lite längre sjok. NJUT!

Bokbabbel sa...

Härligt att alla är så förtjusta i den, samtidigt är jag ju rädd för att få för höga förväntningar. Men, den verkar alltså vara en bra bok att sätta sig in i då man har tid för den, det ska jag lägga på minnet!