tisdag, oktober 26, 2010

Egoboost

Jaha, nu trodde ni allt att jag hade läst Blondinbellas bok va? Nej, min egoboost kommer av den roliga googling jag fick syn på i GoogleAnalytics i dag, någon som googlat "beläst Bokbabbel". Det känns ju ganska trevligt, tack för den!

I övrigt blir jag glad över de många Converse-googlingar som leder hit. Vad "kissade på sig" har för relevans med den här bloggen vet jag dock inte.

Uppdaterat: Efter ett litet misstag på Facebook har jag nu lärt mig att bokstaven S är viktig och i förlängningen vad som döljer sig bakom adressen bokbabbel.blogpot.com. Inte riktigt likt min blogg (nej, det är inte porr, man kan bra ta sig en titt och få sig ett gott skratt!).

10 kommentarer:

Unknown sa...

Haha, ja det trodde jag nu. :) Men vad bra, grattis :)

Bokbabbel sa...

undrar om jag nu får helt andra läsare som googlar "Egoboost"? ;)

Unknown sa...

Hehe, ja det var väl det som var din agenda med inlägget :)

Bokbabbel sa...

naturligtvis naturligtvis! På det här sättet kan jag tipsa de självhjälpsboksläsande tonåringar om andra böcker de kan ta till efter Blondinbellas verk! :)

Nina sa...

Haha, den sidan funkar kanske för dem som inte är bokfrälsta. "On this page an INCREDIBLE TESTIMONY of a former doubter of the Bible."

Det finns bara en person som har hittat mig via Google och den har sökt på ordet "saklig".

Trevligt på något vis.

Bokbabbel sa...

Det var mycket fint när jag alltså stavade fel och Yasmin upplyste mig att det kanske inte var på just den här sidan jag nördade loss :D Tänk förresten vilken trafik den där sidan har fått i dag ;)

Vilken fin googling!

Maud/En bok om dagen sa...

Samma bibelsida gömmer sig bakom mitt bloggnamns adress om man plockar bort samma s som du har gjort. De måste ha köpt upp blogpot. Knasigt.

Bokbabbel sa...

tänkte väl att just bokbabbel inte direkt ger vibbar till en knäpp engelskspråkig bibelsida. men hela blogpot, crazy det också!

Magnus Axelsson sa...

Sjukt kul med blogpot-sidan :)

Bokbabbel sa...

nu blir jag nästan lite orolig över ni i framtiden kommer att hänga där och inte här ;)