torsdag, oktober 14, 2010

Allt är bara bra tack

Höstkväll (det här var alltså igår men ingenting säger att historien inte upprepar sig ikväll) med ViLäser, té i 1984-muggen, rågbrödssmörgåsar och tända ljus. "Like" som man säger på Facebook!

(Vem förstod den litterära syftningen i rubriken? Upp med handen! Bra bok förresten, rekommenderas!)

20 kommentarer:

Boktoka sa...

Herngren!

Inte läst den. Ännu. :)

Det ser mysigt ut förresten.

Bokbabbel sa...

Bra! Vill dock påpeka att hennes titel såklart är ironisk medan jag är helt ärlig :) Läs, både den och "Jag ska bara fixa en grej i köket" är bra!

Tack, jag är en mästare på mys och måste få mysa till det i vardagen. Oj, där lät jag visst lite Ernst-aktig :D

Saralito sa...

Jag tog den också, även om jag inte läst boken än. Den finns på listan. Din kväll såg helmysig ut förresten, och jag vill också ha en sån där fin mugg.

Bokbabbel sa...

min uppmaning blir då: läs (och mys)!

Amy sa...

En perfekt höstkväll alltså. =) Synd att jag redan läst ut mitt ex av ViLäser.

Bokbabbel sa...

jag försöker läsa i småportioner just av den anledningen, speciellt som man inte längre kan få tag på ViLäser i Finland så jag vet inte när jag nästa gång får tag på en. ViLäser kan dock med fördel bytas ut mot en bok :)

Josefine sa...

Ser väldigt härligt ut! Längtar till min höstsemester när jag ser din bild (en vecka på landet med hav, brasa och böcker).

Anonym sa...

Alltså... Jag kollade på dina Läst 2010, 2009, 2008 och 2007-listor. Du läser verkligen mycket. Hur gör du? Vilken tid på dygnet läser du? Berätta allt. Jag läser ungefär en bok i veckan nu, och fast jag vill läsa mer så blir det aldrig av.

jennym sa...

Anonym = jennym.

Bokbabbel sa...

Josefin: härligt med flera dagar av ett sådant här tillstånd! men också viktigt att klämma in mys också i vardagen (mera Ernst-varning)

Jennym: haha, den frågan igen. Jag har begåvats med en väldigt snabb lästakt, skönt nog. hann i prinicip läsa texter som skulle diksuteras i skolklassen två gånger i väntan på mitt par. Så studerar jag litt.vet, så att läsa böcker hör till studierna. jag motionerar tyvärr för lite, så har jag varken husdjur eller barn. jag läser på färdmedel, och prioriterar annars också in lästid i min vardag. ungefär så!

Metta Karlsson sa...

Mysigt! Min Svindlande höjder-mugg ser ju likadan ut på håll. orange o vit ;)

Bokbabbel sa...

tror det finns flest muggar som är orange-vita ja!

Bokomaten sa...

Té, smörgåsar och lite läsning är verkligen höjden av mys, för mig. Det blir inte bättre än så där. Eller jo, det får gärna ligga en kisse i knäet också.:)

Bokbabbel sa...

nu glömde du ljuset/ljusen! eller kan man ha levande ljus med katter?

Cinnamon sa...

Levande ljus kan inte jag ha med min katt iallafall. Jo om jag använder en lykta utan hål stora nog för en katt-tass.

Har inte läst bokn du syftade på men har planer på det. ViLäser har jag skaffat prenumeration på. Det är synd om dig som inte kan ha det..Har du ingen i Sverige som kan skicka tidningen till dig i Finland?

Bokbabbel sa...

ja, ibland har snälla kompisar (t.ex. Maria på UNT) skickat den men det blir ju dyrt med det extra portot också... Det går att prenumerera hit, men det blir typ dubbelt så dyrt som för dem i Sverige så det känns lite surt :/

Synd, älskar levande ljus! men lyktor går ju bra de också!

Evalinn sa...

Mys!

Bokbabbel sa...

jajamen!

Bokomaten sa...

Ajaj, JAG kan ha levande ljus utan problem med kissarna! Klart man ska ha de tända också för den rätta myskänslan!

Bokbabbel sa...

katter som förstår sig på mys, perfekt! jag skulle nog vara väldigt ledsen om jag var tvungen att ge upp mina ljus! visserligen är jag kattallergiker så sannolikheten är väl inte så jättestor (tills vi får barn förstås), men ändå!