måndag, juli 26, 2010

Givande bloggmåndag

Trots att semestertiden är rätt märkbar även på bokbloggarna började den här julimåndagen bloggmässigt riktigt bra. Daniel och Johanna bjuder på ett DJtv-avsnitt mitt i sommarpausen (och från Finland dessutom!) medan Helena bjussar på en liten enkät som jag inte var sen att fylla i själv:

Senaste...
... meningen du läste: "Things were different after Sando and Loonie returned from the islands." I Tim Wintons Breath.
... impulsköpet: Det måste ha varit på pocketrean i juni, Dead and Gone av Charlaine Harris och Too Close to Home av Linwood Barclay. Fast båda två var böcker jag ändå skulle ha köpt förr eller senare
... bibliotekslånet: Game Control av Lionel Shriver. Höga förväntningar!
... bokrelaterade överraskningen: Att Carlos Ruiz Zafón har en "ny" bok! Det är frågan om hans allra första bok som nu har översatts till engelska med titeln Prince of Mist, och den lär vara riktad åt ungdomar. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den här informationen - älskade Vindens skugga (en av mina första bokrecensioner här på bloggen, eh...) men blev lite besviken på Ängelns lek (recension här).

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jag har läst Prince of Mist - "recension" finnes här: http://pantalaimoneandbooks.blogspot.com/2010/07/prince-of-mist-av-carlos-ruiz-zafon.html ;)

Bokbabbel sa...

Åh, kul!