torsdag, juli 08, 2010

Hellooo Mr Kepler!


I dag har jag cyklat in till centrum två gånger. Först för att besöka biblioteket, och nu senare på dagen för att hämta ut det paket på posten som visade sig innehålla Lars Keplers Paganinikontraktet. (Här kan ni passa på att beundra bilden som innehåller en lämplig dos av populärlitteratur och finsk design.) Vem har sagt att böcker inte gynnar konditionen? Nu är det visserligen inte frågan om någon lång cykelfärd, men när temperaturen börjar klättra mot 30 grader och man svettas av att byta sida i boken, ja då får det räknas som bookish exercise!

7 kommentarer:

Unknown sa...

Ooooo. Ser fram emot att höra vad andra tycker om boken. Läste den i manusform och tyckte att den var mycket, mycket bra.
Kul att den har släppts i Sverige nu!
Så kan jag snart blogga om den jag också.

Ska förresten semestra i Finland om några veckor. Det blir shopping av finsk design, det kan jag lova.

Cinnamon sa...

Ser fram emot att få veta vad du tycker om den. Hoppas den var värd den svettiga cykelturen. :)

Bokbabbel sa...

bokdama: Det kan man kalla förhandsex! :) Låter kul att den var bra, hoppas på samma läsupplevelse! Den släpps väl 15.7 har jag för mig, då hade jag iaf tänkt recensera den bara jag hinner :) Var i Finland ska du semestra? Välkommen iaf :)

cinnamon: Tror nog att den var värd turen ja, jag blev iaf glad då jag såg att den äntligen hade kommit, hade redan tänkt att förlaget glömt bort mig :) Som sagt, 15.7 hoppas jag kunna leverera en recension!

Unknown sa...

Vi ska till Helsinki 2 dagar og Åbo(Turku)/Nådendal(Nantali)2 dagar. 1 dag på vägen mellan. Har tänkt köra längs kusten.
Mumindalen är såklart målet, men vi ska nog få med oss mycket annat också. Ser fram emot att äntligen uppleva Helsinki - det har jag haft planer om länge.

Bokbabbel sa...

Låter som en bra resa, nu bor jag utanför Helsingfors och jag har studerat i Åbo i fem år :) Nådendal är härligt på sommaren!

Smörblomma sa...

Lyckan är att ha en (eller flera) bra böcker hemma att läsa.

Det retar mig enormt att jag inte hann iväg till biblioteket idag, det får bli det första jag gör imorgon.

Bokbabbel sa...

Absolut, det är största möjliga lycka, hence hamstrandet städnigt och jämt! :)