torsdag, september 09, 2010

Jag rodnar

I hyllan är väl bara för fin, kolla bara vad hon skrev om mig:

Jag antar att spelreglerna är sådana att man inte skickar tillbaka awarden till den man fått den av.. Synd! För Bokbabbel skulle i så fall få tillbaka den direkt med tillägg av en glittrande guldstjärna, hon är verkligen en av mina stora favoriter! Hennes blogg är, närhelst man tittar in, alltid uppdaterad med ett nytt läsvärt inlägg. Vi bjuds på kluriga funderingar, bra recensioner, härligt vardagsprat om böcker och läsning, enkäter och utmaningar. Plus att det slinker emellan en och annan bild med inredningsanknytning och/eller finsk design. Jag gillart! :)

Men åh! Tusen tack för de fina orden, de värmer en bloggares hjärta!
Det som fysiskt värmde mig i dag då jag gick på bloggseminarium (läs Hufvudstadsbladets artikel om det här) var min roliga bloggblus som bloggseminariepratarna Peppe och Karin dessutom berömde (och bloggade om).

Nåväl. Slutskrutet. I stället kan jag konstatera att det var roligt att något sådant som ett bloggseminarium ordnas i Finland (och på svenska!), att det var lite spännande att se lite bloggare IRL och att jag gott hade kunnat sitta kvar en timme till för att lyssna och diskutera. Mera bloggdiskussioner åt folket!

7 kommentarer:

Lisa sa...

Vassego! Kände att jag ville ge min uppskattning tillbaka :) Och jag menar varje ord - du och din blogg ÄR ju bara så bra!

PS. Inlägget om bloggblusen hade jag på något mystiskt sätt lyckats missa, haha vilken schnyggve! Succé kan jag tänka mig :D

Bokbabbel sa...

Härligt att mina skriverier uppskattas :D

Jag veeet, är den inte passande så säg? Den åker med även i Göteborgspackningen, haha!

Mathias sa...

Det har nog ordnats bloggseminarier med jämna mellanrum här, på svenska ibland till och med. Första jag minns att jag var med på var typ fyra år sedan, samlade ett trettiotal finlandssvenska bloggare.

Bokbabbel sa...

Jaså, dem hade jag inte hört talas om, glad att jag hade fel though!

Bokbabbel sa...

Du kom inte igår förresten?

Peppe sa...

Jag tycker att vi gör om det snart igen!

Bokbabbel sa...

Peppe: I'm in!