söndag, september 26, 2010

Helena och Hannele MikaelaSynd att så få var på plats för att lyssna till det ypperliga miniseminariet med Bokhore-Helena och Hannele Mikaela Taivassalo. Ett trevligt samtal dem emellan, och jag blev väldigt pepp på boken Åh, kom och se här som väntar på mig därhemma! Mer om den senare alltså!

3 kommentarer:

Maria sa...

Åh. Jag skulle helt klart ha lyssnat om jag hade varit där idag. Ser också fram emot att läsa den boken, Fem knivar var ju asbra.

Helena sa...

Tack för att du höjde lyssnarantalet med åtminstone 20%! Jo, nog kunde fler människor ha dykt upp men vi hade det himla trevligt ändå. Vi hade otäckt mycket gemensamt, upptäckte vi, vilket förhoppningsvis resulterade i ett roligt samtal. Efteråt insåg jag att jag glömde presentera mig... eller gjorde jag det?

Och ja, läs! Den är faktiskt ännu bättre än Fem knivar.

Bokbabbel sa...

Maria: Mm, det vra riktigt trevligt, det bästa seminariet jag var på helt lart! Eftersom jag var på just detta enda ;)

Helena: Haha, nu när du "säger" det kan det hända att du glömde presentera dig, men åtminstone 20 % visste ju vem du var! ;) Kan tänka mig att ni hade kunat prata mycket längre och t.e.x. Twin Peaks ja :) Tror att Taivassalo är en person som man gärna har saker gemensamt med!