torsdag, januari 08, 2009

Vintermorgon

Till min glädje upptäcker jag att min tésamling börjar bli rätt internationell redan (Finland, Sverige, Tyskland, Storbritannien). Så kalla vintermorgnar dricker jag té och läser morgontidningen (hur klarade jag mig utan dagens nyhetsdos i Göteborg?). Trevliga dagar stannar jag kanske kvar inomhus med tekoppen och en god bok, men i dag börjar vardagen igen och det är dags att ta sikte på årets första föreläsning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Vad har du köpt den snygga muggen någonstans!

Tekoppen sa...

Mer te på bokbabbel! ;)

Bokbabbel sa...

sara: julklapp förra året :) Det är Iittalas mugg ur Taika-serien, så de finns överallt här i Finland men jag såg dem nog här och där även i Sverige, kolla fast Åhléns eller någon "designbutik". Finns i blått, vitt, just nu även rött och sedan som svartvit. Fantastiskt bekväm! Oj vilken reklamsvada det blev! :)

tekoppen: Jag tänkte väl att du skulle gilla det! :) Té och böcker passar så bra ihop, såvida téet inte spills ut såklart!

Tekoppen sa...

Muggen finns på flera internetbutiker samt hos NK, designbutiker som du säger och säkert även Åhlens. Visst passar te bra ihop med läsning! Men när det spills ut passar det särdeles dålig ihop med papper, får jag väl erkänna...