tisdag, februari 26, 2008

I byggartagen

Lite besviken blev jag på Posten i dag, jag var på väg till butiken i närheten av postkontoret och jag kollade på nätet ifall mitt Adlibris-paket hade kommit. Nejdå. Då jag om hem kollade jag i alla fall på nytt och mina aningar besannades; paketet hade funnits där hela tiden, det var bara inte infört på nätsidan där kunden kan följa med paketets resa. Äsch då! Det känns dessutom dumt att längta efter detta paket eftersom jag nästan borde beställa ett nytt right away, behöver studielitteratur som inte finns att tillgå någon annanstans. Dessutom är jag sugen på några skönlitterära godingar, bl.a. nya Siri-boken, meeen den har jag på önskelistan inför min födelsedag och gett åt sambons mamma så jag får väl hålla ut och se vad som finns i paketet om några veckor.

Som födelsedag eller julafton kändes det dock redan i dag eftersom vi fick hem våra nyinköpta Billy-bokhyllor och började bygga upp dem. Efter monteringen gick krafterna ur sambon men då först började ju det roliga för lilla mig! Värsta boknördsmotionen fick jag då jag studsade upp och ner på en stol och ordnade om i hyllorna. Nu är den gamla Lundian en renodlad skönlitterär pockethylla (förutom lite spel och biblioteksböcker etc. bakom dörrar) medan Billyna innehåller dvd:n, cd:n, inbunden litteratur, studielitteratur, ordböcker, pärmar m.m. Det låter kanske rörigt men det är det inte och jag är väldigt väldigt nöjd. Och det kanske bästa av allt är att det nu finns luft mellan pocketböckerna och - håll i er - ännu några lediga hyllor!! :D
P.S. Billyn på bilden är inte vår, vi köpte en 80 cm bred och en 40 cm bred.

3 kommentarer:

Annika sa...

Vi köpte två Billy-bokhyllor ifjol - perfekta bokhyllor!

Anonym sa...

Åh, vad lyxigt med lediga hyllor, hemma är det konstant för lite hyllplats. Nu har vi tom börjat trava böckerna i två rader på vissa hyllor. Längtar tills vi bor så stort att vi kan ha ett helt bibliotek =)

Bokbabbel sa...

annika: jag är böjd att hålla med =)

camilla: varför trod du vi behövde nya...? :P Åja, biblioteket står högst upp på önskelistan om det någongång blir eget hus!!