fredag, juni 11, 2010

Häftigt


Häften. Min stora guilty pleasure efter böcker. Älskar att vrida och vända på dem i butiken. Jag vill äga dem för att fylla dem med listor, dagboksfunderingar och andra skriverier. Mina häften köper jag från Pocket Shop, Moleskine och Muji.

2 kommentarer:

Ika sa...

Vilken snygging! Helt klart snyggast av Pocketshops nuvarande utbud. Annars har jag en Allsång ur en tidigare serie av Lotta Kühlhorn som har hängt med mig flitigt den senaste tiden för allt det där som annars skulle hamna på lösa lappar och papper. Intervjuanteckningar (i brist på bättre block), skisser, lekande med handtypografi, bra citat, kom-ihåg-listor, textutkast, idéer och anteckningar från föreläsningar och skolningstillfällen. Tycker inte att Pocketshops anteckningsböcker ger rätt dagbokskänsla, så istället får de bli såna som jag bär med mig och som andra får titta i utan att jag angstar. Privat dagbok skriver jag helst i något hårdpärmat.

Bokbabbel sa...

Ja visst är den fin? Har ännu inte fått tag på godingen, min kompis skulle hämta från Sverige men den var slut i butiken! Och till Finland har de ännu inte kommit.

Jag kan förstå det där att du vill ha en neutralare dagbok, själv har jag också oftast Moleskine men nu är jag inne i en PS-period. Låter som om du skulle ha ett spännande häfte där med alla dina små anteckningar!